Taneční mistr údajně zneužíval děvčata: Udala ho bývalá přítelkyně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Taneční mistr údajně zneužíval děvčata: Udala ho bývalá přítelkyně?

Tanečník čelí obvinění z pohlavního zneužívání nezletilých dívek.
Tanečník čelí obvinění z pohlavního zneužívání nezletilých dívek. (Foto: INT)

Měl děti učit tancovat country tance. Teď jsou ale jejich rodiče v šoku! Kriminalisté totiž obvinili vedoucího tanečního spolku Z. M. (32) z pohlavního zneužívání. Teď tvrdí, že jde o pomstu.

Z. M. měl zneužít svého postavení učitele tanců a s jednou ze svých svěřenkyň, které ještě nebylo 15 let, měl údajně souložit. Navíc prý několik nezletilých děvčat z country spolku fotil bez oblečení.

Udala ho
Na pletky s nezletilou upozornila bývalá členka souboru, se kterou údajně Z. M. dříve chodil. „Je to pomsta, vyhrožovala mi, že mě zničí,“ řekl taneční mistr, který spolek asi před šesti lety založil. Jako tanečník s děvčaty vystupoval na různých soutěžích, plesech, společenských a kulturních akcích. Z tanečních přehlídek soubor vozil poháry a byl velmi úspěšný.

Čistý rejstřík
Jedním ze spolupracovníků spolku byl i strakonický Dům dětí a mládeže, který souboru poskytoval sál na tréninky. „Po každém vedoucím, který pracuje s dětmi, žádáme trestní rejstřík. Ten jeho byl čistý. O to víc mě překvapila informace policie, že byl v roce 2008 odsouzen za pohlavní zneužívání,“ řekla ředitelka DDM Strakonice Iva Šrámková. Podle jejích slov si nikdy nikdo z rodičů ani z dětí na nějaké závadné chování nestěžoval. „Nezaznamenala jsem ani jedinou připomínku v tomto směru,“ dodala Šrámková.

Country tanci žil
Podle lidí, kteří obviněného tanečníka dobře znají, je country spolek jeho hlavní náplní života. Věnuje mu všechen svůj volný čas. „Žil tím, nemá rodinu, dlouho byl bez práce, všechnu energii soustředil právě na taneční soubor. Vymýšlel choreografie, sháněl peníze na akce, byl zdatný organizátor.

Děti k němu chodily rády,“ shodli se jeho spolupracovníci. Jak se Aha podařilo zjistit, dívka, která ještě neoslavila 15. narozeniny, zřejmě s mužem spala dobrovolně. Za jeho choutky hrozí tanečníkovi až osm let za mřížemi.

Děvčata z country spolku vystupovala na společenských akcích.

Přečtěte si
zadnice
7. 2. 2017 • 11:40

Jestli je článek pravdivý, tak je nasnadě, že měl děti opravdu "rád".

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.