Proč zabil podřezaný táta (†31) syna Leoška (†4)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Proč zabil podřezaný táta (†31) syna Leoška (†4)!

Bývalá sousedka Libuše V.
Bývalá sousedka Libuše V. (Foto Aha! – Slávka Červená)

Byla to krutá pomsta?! Filip (†31) z Otrokovic se vraždou svého syna Leoška (†4) a následným pokusem o sebevraždu snažil podle lidí ze svého okolí zřejmě vyřešit zoufalou životní situaci. Co nejvíc chtěl ublížit bývalé partnerce, mámě malého chlapce.

Tragedie se odehrála na chatě na Zlínsku v úterý v podvečer. Po šíleném činu si muž podle spekulací podřezal žíly nebo se rovněž pobodal. O hrůzném činu ještě předtím informoval bývalou partnerku. Když žena přijela na místo, otec a syn leželi údajně vedle sebe na zemi. Chlapec už nedýchal. Vrah byl v kritickém stavu dopraven do nemocnice.

„To je šílené, muselo mu přeskočit. Vždycky se k sobě chovali moc pěkně. Nechápu, co ho to napadlo. Před lety měli plány. Myslím, že se chtěli i vzít, ale on měl pak velmi těžkou havárku na motorce. Snad to mohly být i psychické následky od té doby,“ míní bývalá sousedka Libuše V. (70).

Vztah se rozpadl a chlapečka měla dvojice ve střídavé péči. Otec zřejmě neunesl, že skončil sám, navíc po nehodě kulhal. Koncem prázdnin mu úřady odebraly příspěvek na mobilitu, dávku pro osoby se zdravotním postižením. Vymyslel tak zřejmě hrůznou pomstu.

„Doufám, že přežije a bude za to pořádně potrestán,“ uvedla žena (56) v obci, kde se vražda odehrála.

Otec byl po pokusu o sebevraždu transportován do nemocnice. Zde ale ve čtvrtek svým zraněním podlehl.


Psycholog Karel Humhal: Rozšířená sebevražda?!
„O tom, jaký měl otec motiv k tak hrůznému činu, lze bez vyšetření jen spekulovat. Nelze vyloučit tzv. rozšířenou sebevraždu. Proč se muž rozhodl zabít i dítě? Nabízejí se nejméně dva možné důvody. Jedním může být touha pomstít se partnerce. Nic strašnějšího než ztrátu dítěte nemůže žena prožít. Další možností je, že jeho vazba k synovi byla až patologická, že ho v okamžiku, kdy se rozhodl pro vlastní sebevraždu, nedokázal na světě, který vnímá jako nepřátelský, zanechat. Je to typické pro psychicky nezralé jedince.



Přečtěte si
eva666
1. 12. 2016 • 09:05

Doufám, že se smaží tatíček v pekle... a než se tam dostal, tak to měl hodně bolavé a těžké. Když čtu, že někdo ublíží děcku, starému člověku nebo zvířeti, moje dobrá povaha je tatam a já bych se na těch hyenách pořádně vyřádila. Jinak jsem ale hodná holka.

jity
7. 10. 2016 • 20:09

ararat tak tady s tebou naprosto souhlasím.

ararat
7. 10. 2016 • 19:37

KDYBY NEBYLY NOVODOBÉ ZÁKONY O STŘÍDAVÉ PÉČI TAK BY DĚTI TOLIK NEUMÍRALI TOLIK DĚTÍ,BEROU SI DĚTI JAKO RUKOJMÍ,TO JE NEVÍDANÉ

hejpockej
7. 10. 2016 • 17:46

rozsirena sebevrazda to nebyla. Nejdriv vrazda malyho decka, a pak po srabacku sebevrazda.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.