3x změna pohlaví, pak smrt v 33 letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

3x změna pohlaví, pak smrt v 33 letech!

19 let – na cestě stát se ženou
19 let – na cestě stát se ženou (Foto Profimedia.cz)

Nemohla se rozhodnout, jestli bude ženou, nebo mužem, pohlaví si nechala změnit hned třikrát. Teď byla nejznámější britská transsexuálka Chelsea Attonley (†33) nalezena mrtvá v parku. Krátce předtím slavila s kamarády své poslední narozeniny...

Narodila se jako chlapec Matthew, ale v mužském těle se necítila. Jen co dosáhla plnoletosti, nechala se za v přepočtu 170 tisíc korun přeoperovat na ženu s obřími umělými prsy. „Už od tří let jsem se oblékala do holčičích šatů a ve škole jsem se kamarádila jenom s dívkami,“ uvedla po své první operaci. Oporou jí byla matka, která také zaplatila část výdajů.

Deprese a návrat
Když ale její matka v roce 2013 zemřela, Chelsea upadla do depresí a zatoužila opět stát se mužem. „Uvědomila jsem si také, že jsem v ženském těle nebyla schopna najít lásku,“ svěřila se tisku.

Přes zdravotní pojišťovnu získala sérii injekcí testosteronu (jedna dávka přišla daňové poplatníky na 3500 korun) a začala se opět měnit v muže. Nakonec už jen zbývalo chirurgicky se zbavit silikonových prsů, která jí dělali v Thajsku na míru podle známé modelky Katie Price. V té chvíli ale její deprese vygradovaly a pokusila se (neúspěšně) o sebevraždu!

Mrtvá v parku
Když byla propuštěna z nemocnice, uvědomila si, že ženské tělo jí přece jen vyhovuje lépe, a spokojila se opět se životem Chelsea. Nyní ji ale našli mrtvou na lavičce v parku. Policie už uvedla, že na její smrti se nepodílela žádná jiná osoba, zda ale skonala přirozenou smrtí, nebo odešla ze světa dobrovolně, ukáže až nařízená pitva...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.