Svědectví o vražedkyni z obchoďáku (33): Zabíjet chtěla už několikrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Svědectví o vražedkyni z obchoďáku (33): Zabíjet chtěla už několikrát!

Lída znala vražedkyni z ubytovny. Na pokoji spolu bydlely skoro dva měsíce.
Lída znala vražedkyni z ubytovny. Na pokoji spolu bydlely skoro dva měsíce. (Foto Aha! – Dan Černovský)

S nutkáním zabíjet se šílená vražedkyně Michaela S. (33), která před týdnem na pražském Smíchově ubodala v hypermarketu Hanu H. (†54), údajně netajila. „Mám chuť někoho zabít,“ vykřikovala podle své spolubydlící z ubytovny Lídy.

„Ona říkala, že je sexuální deviant, a když vysadí léky, chce někoho zabít a půjde si sednout. Jenže to si člověk v tu chvíli neuvědomí, že by to opravdu mohla udělat,“ svěřila se Aha! Lída, která se šílenou vražedkyní bydlela na pražské ubytovně Červená Báň skoro dva měsíce. Po pokoji prý chodila často nahá a vyprávěla, že by se chtěla milovat se zvířaty.

„Svěřila se mi, že uškrtila kočku a pak se s ní milovala. Zabila jich takto několik,“ vypráví Lída. Následně požádala, aby s ní nemusela být na jednom pokoji. „Měla jsem strach,“ říká.

Lidé z ubytovny brali chování Michaely S. jako nemoc a snažili se kontrolovat, aby hlavně brala předepsané léky. Po nich a na ubytovně vůbec prý agresivní nebyla. „Byla upřímná a o svých pocitech vyprávěla hodně otevřeně. Byla to slova, nikdy neútočila,“ říká vedoucí ubytovny Kateřina.


Před útokem se ptala na bydlení
V den vraždy se cestou po propuštění z bohnické léčebny na ubytovně Michaela S. zastavila. „Říkala, že ji vyhodili kvůli agresivitě z blázince, a ptala se, zda tu může zase bydlet. Byla tu asi pět minut,“ upřesňuje vedoucí zařízení Kateřina. Z kapacitních důvodů ji ale museli odmítnout, a tak se vydala hledat bydlení jinam. „Chovala se normálně, žádnou agresi jsem z ní necítila,“ dodává Kateřina.



Přečtěte si
eisenbieger
28. 7. 2016 • 11:24

hrozny co se v ty praglu deje ...vypada jak stara oxallis dneska chaluge neboli mischuge ...takova čpína

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.