Syn Hany H. (†54) zavražděné v obchodním centru: Maminku zabila zezadu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Syn Hany H. (†54) zavražděné v obchodním centru: Maminku zabila zezadu!

Policie odvádí pachatelku z místa vraždy.
Policie odvádí pachatelku z místa vraždy. (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, David Malík)

Zákeřný a zbabělý útok! Tak označuje syn vraždu své maminky Hany H. (†54), kterou ve čtvrtek v obchodním centru na pražském Smíchově ubodala šílená Michaela S. (33). Podle něj zaútočila zezadu a jeho máma se nemohla bránit.

„Maminka byla terčem zákeřného a zbabělého útoku zezadu, kterému nemohla nijak zabránit či ho ovlivnit,“ uvedl v dopise pro TV Nova syn zavražděné ženy. Vyvrátil tak spekulace o předchozí hádce mezi ženami. „Jednalo se o nejhodnějšího a nejlaskavějšího člověka, který žil pro svou rodinu a přátele a bez váhání by se rozdal i na vlastní úkor,“ vzpomíná na mámu syn v dopise.

Rodina zavražděné doufá, že šílená Michaela S. (33) se už nikdy neprojde svobodně po ulici. „Kromě té ohavné »osoby«, která tento čin spáchala a která, jak doufá celá rodina, již nespatří světlo světa jinak než přes mříže, nese naprosto stejnou vinu i osoba odpovědná za to, že »toto« mohlo svévolně chodit po ulici.

Primář oddělení se samolibým výrazem ve tváři tvrdil, že je normální a běžné někoho s takovou diagnózou propustit, a to i přesto, že tato osoba podle informací opakovaně uváděla, co několik dní nazpět provedla, za jakým účelem, a sama téměř prosila, aby byla hospitalizována, jinak někoho zabije,“ napsal a dodal: „Chtěl bych věřit tomu, že se vyšetřováním nalezne osoba odpovědná za to, že se něco podobného mohlo pohybovat mezi normálními lidmi, ale považuji to vzhledem k tomu, jak to u nás chodí, za velmi nepravděpodobné.“


Co ještě napsal
*„Zákonná trestní sazba, která jí hrozí, se nedá nazvat snad ani výsměchem. Ale co byste chtěli ve společnosti, která se víc zajímá o pohodlí kriminálníků, úchylů a feťáků než o bezpečí běžných lidí. Kam si myslíte, že společnost, pro kterou jsou přednější »práva« spodiny než bezpečí obyvatel se společenskou hodnotou, dospěje?“

*„Ne, my se tu radši poplácáme po zádech a řekneme si, jak je fajn, že u nás jezdí dvakrát týdně kontrola, jestli nemají vězni moc tvrdé polštáře, jestli nejsou na oknech pasťáku moc hustě mříže, případně jestli policisté při sebeobraně proti totálně zfetovanému této osobě nezatykali.“

Přečtěte si
hejpockej
13. 1. 2017 • 04:58

primar a jeho nazory jsou prikladnou ukazkou naseho zdravotnictvi...takovyhle kapacity "leci" nas a nase deti.... a nas pravni system, zakonik, a smesny trestni sazby, mohli schvalit jen lidi kterym na bezpecnosti lidi v nasi zemi vubec nezalezi... ozralove jako Havel.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.