Krutý gang veverek napadl malého chlapce (3)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krutý gang veverek napadl malého chlapce (3)!

Malý chlapec byl napaden skupinou veverek.
Malý chlapec byl napaden skupinou veverek. (Foto: ara)

Když konečně tříletý Finley sebral odvahu ke krmení divokých zvířat, stalo se něco neuvěřitelného. Napadl ho zákeřný gang veverek a jejich útok se neobešel bez zranění.

Když šel Finley se svou mámou Sophii Renouf (22) do lesa na procházku, ani jeden netušil, co se jim přihodí. Chlapec se odhodlal jednu z veverek nakrmit, ale co se nestalo, dalších šest veverek se na něj vrhlo ze křoví. „Podívala jsem se na něj a z ruky se mu řinula krev,“ svěřila ustaraná maminka pro The Sun.

Matka se samozřejmě vydala synovi na pomoc, ale i ona byla napadená jedním zdivočelým zvířetem. Když se jí konečně podařilo synka zachránit, byl sanitou odvezen do nemocnice k ošetření. Poraněná ruka se malému chlapci hojí, ale jeho matka apeluje na ostatní rodiče, aby byli obezřetní. Finley totiž tvrdí, že veverku nechytal za ocas, ani jí neprováděl žádné jiné lumpárny. Sophie Renouf si tedy myslí, že možná měli někde poblíž mladé, anebo je teprve čekali.

 



Přečtěte si
ivoadler
19. 7. 2016 • 10:40

Láska ke zvířátkům se nesmí přehánět. Zvířátka jsou záludný, útočný, ba zavilý.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.