Vážila 215 kilogramů! Její tělo fungovalo jako živý airbag! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vážila 215 kilogramů! Její tělo fungovalo jako živý airbag!

Jen Sheehan dokázala zhubnout neuvěřitelných 139 kilogramů!
Jen Sheehan dokázala zhubnout neuvěřitelných 139 kilogramů! (Foto ara)

Tloušťka byla jejím prokletím, ale také jí zachránila život. Při nehodě totiž její tělo zafungovalo jako živý airbag. 215 kilová žena poté začala rapidně hubnout.

215 kilo živé váhy, tolik měla Jen Sheehan ještě v roce 2006. „Na snídani jsem si dávala milkshake z plnotučného mléka s hromadou zmrzliny a čokoládovým sirupem,“ popisuje Jen svůj jídelníček. „K obědu jsem snědla celou pizzu, dvě velká menu z McDonaldu a spláchla jsem to čokoládovým mlékem. K večeři jsem si dala 500 gramů uvařených těstovin se sýrem, dvě kuřata s hranolkama nebo dvě číny.“

Těžkotonážní Jen zažívala šikanu ve škole, zhubnout ji ale donutila až autonehoda. „Řídila jsem auto, po nárazu se na mě zmačkalo a doslova mi rozřízlo pravou nohu. Bylo to tak hluboko, že mi byla vidět kost,“ říká Jen o děsivé nehodě. „Řekli mi, že mi moje tělo zachránilo život. Doslova zafungovalo jako airbag,“ tvrdí Jen.

Následovalo sedm operací v průběhu devíti týdnů.O pár měsíců později se Jen znova učila chodit. A rozhodla se se sebou konečně něco dělat! Z 215 postupně zhubla na 76 kilogramů a má nyní velikost 38. Přes Facebook si v té době také našla partnera a snaží se být krásná i pro něj. „Jsem nešťastná ze svojí vytahané kůže,“ smutní Jen. „Ron mě miluje takovou, jaká jsem. Ale sama pro sebe chci ještě trochu zhubnout,“ dodává.

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.