Kevin Dahlgren (23) o zabití čtyř členů jedné rodiny: Vyvraždění příbuzných mi udělalo dobře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kevin Dahlgren (23) o zabití čtyř členů jedné rodiny: Vyvraždění příbuzných mi udělalo dobře!

Příbuzné, rodinu Harokových – otce Martina (†50), matku Veroniku (†46) a jejich syny Filipa (†23) a Davida (†17), postupně zabil 57 ranami nožem 23. března 2013. Jeho běsnění trvalo 5 hodin a 48 minut.
Příbuzné, rodinu Harokových – otce Martina (†50), matku Veroniku (†46) a jejich syny Filipa (†23) a Davida (†17), postupně zabil 57 ranami nožem 23. března 2013. Jeho běsnění trvalo 5 hodin a 48 minut. (Foto Aha! – Martin Přibyl, ČTK)

Čtyřnásobná vražda příbuzných jako terapie?! Přesně tak to vidí americký ztroskotanec Kevin Dahlgren (23). Po vyvraždění svých příbuzných v Brně-Ivanovicích se nechal slyšet, že brutální poprava nevinných lidí, u kterých v Česku bydlel, měla na jeho život pozitivní vliv.

Malý Kevin prý celý život trpěl úzkostí, v dětství byl ustrašený a bázlivý. Často myslel na sebevraždu. Pak ale začal »sjíždět« na videu hororové filmy a začal se před očima měnit. Z nuly na kinga. Aspoň ve své choré mysli. V životě a práci se mu nedařilo, do armády ho nepřijali, finančně byl závislý na rodičích.
Proč byl tak agresivní? „Aby se vyhnul napadení od domnělých vrahů, dospěl k závěru, že pokud bude sám nejrychlejší a nejobávanější, nikdo si na něj netroufne,“ řekla psychiatrička Zimulová.

Den před vyvražděním čtyřčlenné rodiny Harokových prý Dahlgrenovi pojídajícímu v KFC smažená křidýlka vnitřní hlas našeptal, že nic netušící bytné musí bezpodmínečně zabít. „Prý je to jeho poslání. Pokud by to neudělal, opět selže a to by bylo to nejhorší, co jej mohlo potkat,“ nasvítila u soudu nejtemnější zákoutí mysli Američana psychiatrička.


Víte, že…

...Dahlgren podle psychiatrů trpí smíšenou poruchou osobnosti, čili psychopatií? Jeho rozumové schopnosti jsou ovšem nadprůměrné. Čeští psychiatři tvrdí, že je za své činy odpovědný, američtí se kloní spíš k verzi, že v době vraždění byl nepříčetný.

Psychiatrička Milena Zimulová.

Přečtěte si
ararat
2. 6. 2016 • 16:23

u tebe mě ani nepřekvapuje Markéto,že bys i střílela,ty jsi schopna všeho,třeba bys Daru Rolins zalila kyselinou sírovou,a s tím léčením to máš taky tak léčíš se ale moc to nestačí,jsi nebezpečná

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.