Zoufalý Rath už neví, co by: Snažil se znemožnit soudce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zoufalý Rath už neví, co by: Snažil se znemožnit soudce!

Evelína Weagová, vetřelkyně ve službách Davida Ratha, včera vtrhla jako vítr do jednací síně...
Evelína Weagová, vetřelkyně ve službách Davida Ratha, včera vtrhla jako vítr do jednací síně... (Foto Aha!: Ladislav Křivan, ara)

Evelína Weagová (25), vetřelkyně ve službách Davida Ratha (49, ex ČSSD), včera vtrhla jako vítr do jednací síně a pokusila se mu předat tajemné dokumenty. Exhejtman jimi chtěl zesměšnit soudce!

Divoká Evelína ze středočeské Hostivice od 13 let rajtuje na koních a je Rathovou sousedkou. Navíc figuruje v několika firmách s jeho manželkou a zároveň pracuje i pro bývalého Rathova obhájce. Včera přiklusala s kompromitujícími fotkami soudce Roberta Pacovského! Proč? Protože u vína každý občas podle Ratha tlachá blbosti. „Já se k tomu normálně přiznávám,“ řekl. Podle exposlance je to lidské. „To vy jistě děláte taky, na internetu koluje fotka, kde vyspáváte po flámu,“ řekl Rath soudci a přislíbil donést důkaz!

Do hodiny se s ním přiřítila Evelína… Dala Rathovi složku s papíry a chtěla zase vyběhnout. „Ať se okamžitě vrátí,“ vyjekl šokovaný Pacovský za prchající ženou. Justiční stráž jí zatarasila dveře a naznačila, ať jde k soudci. Ten ji požádal o doklady a poučil, že si nemůže do soudní síně běhat, jak se jí zamane. Natož předávat obžalovanému jakékoli materiály! Pohrozil jí pokutou až 50 tisíc Kč. Rathovi hrozí za korupci po 12 hodinách řečnění až 12 let. Verdikt si někdejší středočeský hejtman a poslanec vyslechne spolu s Lucií Novanskou 23. července.

Autor:  mim

Přečtěte si
-bello-
16. 7. 2015 • 23:10

italiano ta vazba, to byl výsměch soudnictví. když např. byl ještě Šláfnberg lidovcem řešil se Čunek.Prokurátorka Vesecká jen tak jela na pracovní oběd přes půl republiky a Šláfnberg si nechal za naše peníze předraženě přeložit spis a záhadně z něho ztratil kolik ? 16 nebo 60 ? podstatných stránek.Pak to usnulo a Topolánek mohl jet se svou muzikantskou Liduškou Talmanovou na porno vejlet do Itálie.Nagyová se tetelí vedle Nečase a jsou svobodní jak ptáci, Bém jim tleská ze svého tunelu a Parkanová nad nima od blbostí lítá jak holubička radarová americká krá..va ty si dosaď i kdo by měl jít ještě sedět , jo máš recht i Kalous

-bello-
16. 7. 2015 • 22:59

italiano .každý soudce má na na výběr, zda použije pouze " tabulky " nebo "tabulky + zdravý selský rozum. Protiváhou předsedovi senátu jsou přísedící, od kterých se neočekává právnické vzdělání, nýbrž zdravý rozum Nemyslím si, že systém , kdy zastupitelstva na radnicích volí žadatele do funkcí přísedícíh je dobrý systém.

prasulka
16. 7. 2015 • 11:42

hejhej:Naprostý souhlas

italiano
16. 7. 2015 • 11:41

chtě nechtě ale ukázal a poukázal, jaká je současná společnost, co je tu i zažité/ bohužel/ , co umožňuje vzšší post, tedy vlastněje to i přínos pro ty , co to nevěděli.

italiano
16. 7. 2015 • 11:39

je tu ale jeho nadbytečně dlouhá vazba, která svědčí o nějakém tlaku a o případném vypořádávání si účtů. On potom reaguje podobně a Ztrapňuje se, ovšem on ví své. A je možné,že jeho političtí oponenti nebyli a nejsou lepší.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.