Šílenec na kole tvrdí: K výkonu mě nakopne muzika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Šílenec na kole tvrdí: K výkonu mě nakopne muzika!

 (Youradio)

Tomáš Slavík je elitní biker, několikanásobný mistr světa a momentálně nejrychlejší foucrossař světa. Pokud vám název tohoto sportu nic neříká, vězte, že patří k těm nejnáročnějším adrenalinovým sportům u jehož sledování tuhne krev v žilách

Umíte si představit, že byste se uličkami městečka v Chile pustili stejnou rychlostí jako Tomáš?


Pro vás stejně jako pro nás bude určitě překvapením to, že za jeho sportovní přípravou stojí z velké části muzika. I proto se stal ambasadorem tzv. chytrého rádia Youradio. Youradio totiž hraje přesně tu muziku, která se líbí právě vám, stačí si ji jednoduše navolit tím, že zadáte své oblíbené interprety a spustí se vám tzv. nálada namíchaná podle vaší chuti. A jaká je ta Tomášova?  Oblíbený punk rock ho prý „nakopne“ k těm nejlepším výkonům. Youradio vám ale zahraje jakýkoliv hudební styl. To rozhodně musíme zkusit taky!

Pokud byste Slavíkovy kousky chtěli vidět na vlastní oči, budete mít za nedlouho možnost. 24. července se bude konat šampionát ve fourcrossu v Jablonci nad Nisou, který pořádá. Na co se můžete těšit?

Jedná se o nejextrémnější a největší fourcrossovou show na světě. Rychlost, obří skoky, drsné pády, souboje loket na loket a světová špička! 100 TOP profesionálů z celého světa, exhibice letky Red Bull Flying Bulls, skvělý doprovodný program, soutěže, nabušená warm up a afterparty se 7 Dj’s a 9 kapel z ČR i zahraničí na dvou různých stages.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.