Moderátorka Hejdová chce ulovit Davida Guettu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Moderátorka Hejdová chce ulovit Davida Guettu!

 (Evropa 2)

Co takhle týden na největším party ostrově planety Ibize? Pláže, sluníčko, moře a nejvyhlášenější party na světě? A ještě v doprovodu například Zorky Hejdové? To vše a mnohem více mohou zažít společně s Crew Evropy 2 výherci její mega soutěže

Legendární ostrov plný nezapomenutelných zážitků Ibiza se tak znovu otřese v základech. S deseti výherci a jejich doprovodem pojede totiž početná partička z Evropy 2 ve složení Pavel Cejnar, DJ Michael Burian, Zorka Hejdová, Tomáš Zástěra, Jindřich Ekl, Ondra Vodný a Katka Říhová.

Všichni se těší na nejrůznější zážitky, ale Zorka Hejdová tam jede za jediným cílem. Ulovit selfie s Davidem Guettou.

„Vsadila jsem se s Tomášem a Jindrou, že se procpu až k Davidovi Guettovi a dám s ním selfie. Když se mi to nepodaří, budu muset v bikinách umýt klukům auta. Co bude ale ještě lepší, že když se mi to povede, půjdou mýt moje auto v plavkách oni,“ říká Zorka Hejdová.

Kdo si tedy nakonec zadovádí s mokrou houbou a pěnou je zatím ve hvězdách, ale všichni tak trochu doufají, že se Zorce fotku získat nepodaří.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.