Příšerné: Rentgen celníků odhalil v kufru živého chlapce (8)! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Příšerné: Rentgen celníků odhalil v kufru živého chlapce (8)!

Abou mohl v kufru i zemřít.
Abou mohl v kufru i zemřít. (Foto: Aha! - ara)

Otřesný pohled se naskytl španělským celníkům v severoafrické enklávě Ceuta. Po podezřelém snímku ze skenu zavazadel našli v kufru skrčené osmileté dítě!


Otec malého Aboua pochází z Pobřeží slonoviny, kde žije i jeho manželka. Ve Španělsku je legálně od roku 2013, jeho syn ale potřebná povolení neměl. Muž jej chtěl do nového bydliště dostat, tak si najal marockou kurýrku (19), aby dítě v kufru převezla přes hraniční přechod.

Maročanka se ale celníkům v Ceutě zdála podezřelá, a tak nechali její za bydliště dostat, tak si najal marockou kurýrku (19), aby dítě v kufru převezla přes hraniční přechod. Maročanka se ale celníkům v Ceutě zdála podezřelá, a tak nechali její zavazadla projít rentgenem. Ukázalo se, že v kufru je skrčený člověk. „Byla nervózní. Mysleli jsme si, že převáží drogy, ale ukázalo se, že v kufru je lidské tělo,“ řekli celníci. Chlapec byl zubožený a podle lékařů mohl i umřít. Jeho otce o hodinu a půl později na stejném přechodu policie zadržela.
Kůli ženině nervozitě objevili celníci něco neuvěřitelného.

Autor:  so

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.