Matka Barbory Orlové: Dělají na mě hon! Musím se odstěhovat... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Matka Barbory Orlové: Dělají na mě hon! Musím se odstěhovat...

Barbora Orlová zabila Petra, který chránil spolužačku.
Barbora Orlová zabila Petra, který chránil spolužačku.  (Foto Aha! – Jiří Čada, ČTK, ara)

Po činu psychicky nemocné Barbory Orlové (26), která ve škole ve Žďáru nad Sázavou ubodala Petra Vejvodu (†16), začali lidé údajně útočit na její matku Dagmar. Zoufalá žena je rozhodnuta opustit byt v Havířově.

Zároveň s právníky dělá všechny kroky, aby dokázala, že její dcera byla nepříčetná.
„Ten hon na mě i moji rodinu mě strašně ničí a já potřebuji teď  hlavně sílu, abych mohla dceru bránit. S právníky chceme dokázat, že nehodlala nikomu ublížit, chtěla jen svoji smrt, a ne smrt toho chlapce nebo dívek,“ řekla Aha! Dagmar Orlová a dodala: „Jiné východisko, než se co nejdříve odstěhovat, už nevidím.“

Přitom deník Aha! zjistil, že v místě bydliště má matka výbornou pověst. „Je nám té ženy velice líto. Je to nesmírně obětavá maminka, která chtěla dceři maximálně pomoci v její nemoci. Bude nám velmi líto, pokud se z domu odstěhuje,“ sdělili sousedé.

Sousedé: Barbora se chovala normálně
Sousedé prozradili, že Barboru vídávali velmi zřídka.  "Byla velmi uzavřená. Chovala se vždy klidně a naprosto normálně.  Usměvavá černovlasá mladá žena, která na okolí působila stejně příjemně jako její  matka.“



Přečtěte si
petrnella@...
24. 12. 2017 • 11:34

Dobry den,mužu rict že jsem poznal matku Barbory,a Barču take.Vy si neuvedomujete,jake to jsou muka když clovek trpi schzofrenii.Barboru to neomlouva, co udelala,ale nebyla pri smyslech,tak potrebuje se proste lečit.Co se tyče matky velice obětava,hodna,pani.Neni to o tom aby matka byla se svoji dcerou 24H .Ja sam sem nemocen a žiju normalni bežny život,prace zabava koničky.

popocatepetl
3. 3. 2015 • 07:01

Matka je skutečně úplně mimo.Čemu se diví??? Jak svou nemocnou dceru hlídala? Schizogfrenik propuštěný do ambulantní léčby není propuštěn do svobodného života, ale do trvalé péče rodiny, která ho nepřetržitě pohlídá. Jak je možné, že bydlela sama, že si pořídila vojenský nůž, že plánovala cestu do jiného města a nikdo o tom nevěděl? Matko, selhala jste neomluvitelně. Ani jste se nepokusila omluvit pozůstalým po klukovi, kterého to vaše monstrum zavraždilo, ani těžce zraněné ženě, o jejíž vraždu se vaše monstrum pokusilo o dva roky dříve, ani holčičce, kterou to vyše monstrum drželo jako rukojmí a bude z toho mít doživotní psychické následky. Litujete jen sebe a to vraždící monstrum.

angrybear
2. 12. 2014 • 10:00

Ať se klidně odstěhuje. Doporučoval bych Liberii.

londynskypes
31. 10. 2014 • 12:38

raspina ja to ale nechapu hajit svoji dceru nebo syna kdyby vrazdili<<< bych se ji zreknul

illis
30. 10. 2014 • 22:54

dajka123

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.