Záhadné zmizení na besedě: Policajt ve školce přišel o samopal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Záhadné zmizení na besedě: Policajt ve školce přišel o samopal!

Fotografie
Fotografie (internal)

Pane jo, to je ale troufalost! Policisté z Frýdlantska přišli o samopal! Přivezli ho ukázat na besedu dětem do školky, ale zbraň jim záhadně zmizela. Okamžitě po zjištění začaly policejní manévry. „Přestože nebyla zbraň nabitá, situaci jsme vyhodnotili jako velmi vážnou,“ řekla mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Kriminalisté pátrali v okolí, komunikovali se zaměstnanci školního zařízení i s místními obyvateli. Během 24 hodin se naštěstí zbraň našla.
„Ukradl ji třiadvacetiletý recidivista, kterého jsme zadrželi a současně zajistili i zbraň,“ řekla Suchánková.
Podle informací Aha! muž tvrdil, že samopal našel. „I tak mu hrozí trest za zatajení nálezu a nedovolené ozbrojování,“ vysvětlila mluvčí.
V pořádném průšvihu teď lítá policista, který o zbraň přišel. „Šlo o pochybení jednotlivce,“ tvrdí Suchánková s tím, že policistu ze školky čeká potrestání.

Přečtěte si
dandova
30. 9. 2014 • 08:29

Proč si bral do školky na besedu samopal, co dělal recidivista ve školce. Spíš se po cestě ten génius stavil na buřte a zapomněl ho tam.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.