Sexuální poradna paní Michaely: V noci mám sny o lesbickém sexu. Nejsem lesbička? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Sexuální poradna paní Michaely: V noci mám sny o lesbickém sexu. Nejsem lesbička?

 (Ilustrační foto Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Můj partner mě včera při večeři nazval jménem bývalé přítelkyně. Řekla jsem mu, že mi to vadí, ale on se místo omluvy urazil. Tak jsem mu řekla, že mě mrzí, že jsem o tom vůbec mluvila. Ale ve skutečnosti mě to vůbec nemrzí. Byla jsem přece v právu. Ani nevím, jestli s ním ještě chci mít sex. Co mám teď dělat? Sandra (26)

Pokud ho milujete, přeneste se přes to a zapomeňte. Buďte ráda, že se to stalo nad večeří a ne při sexu. Ta žena byla kdysi součástí jeho života, a tak nechtěně řekl její jméno, jak to byl zvyklý dělat v minulosti. Neudělal to schválně a určitě vám nechtěl ublížit. Časem se jako partneři dostanete do mnohem důležitějšího sporu, jako všechny páry, takže tenhle můžete klidně ignorovat.

A sex si užívejte dál, přece se ho nezřeknete pro jedno náhodně vypuštěné slovo. Jiné by to bylo, kdybyste se už nemilovali. Nebo kdyby jméno bývalé lásky říkal často a ještě se s ní vídal. Pak by bohužel váš vztah pomalu končil, možná i rychle, to podle okolností.

Jsem vdaná 19 let a můj sexuální život s manželem je naprosto perfektní. Nebo alespoň byl. Fyzicky je vše pořádku, jen v noci mám sny o lesbickém sexu. Ráno jsem vzrušená a celá nesvá. Je to vůbec normální? Nejsem nakonec lesbička? Jana (43)

Nebojte se, jde jen o běžnou součást vaší představivosti. Vaše mysl přece dokáže ve spánku sestavit příběhy, které mohou reálně zahrnovat i vaši osobu, ale jinak jsou zcela fiktivní. Fantazie nemá hranice a je zdravá. Ale nikde není psáno, že budete muset žít jako ve svých snech.

Rostoucí obava může způsobit, že se sen v různých formách vrací. Nadále si ale užíváte skvělý sex s manželem, to je hlavní. Klidně se s ním podělte o svoje starosti. Možná, že ve skutečnosti chcete něco ze snu prožít právě s ním. A pokud hledáte něco nového, podívejte se společně na lesbické porno, které vás může inspirovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.