Sexuální poradna paní Michaely: Orgasmu dosáhnu jen když mám pocit, že nás může někdo přistihnout. Není to divné? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sexuální poradna paní Michaely: Orgasmu dosáhnu jen když mám pocit, že nás může někdo přistihnout. Není to divné?

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Před svatbou jsem měla nádherný sex a spoustu orgasmů. Ale po svatbě, jako když utne. Miluji se se stejným mužem, ale výsledek je naprosto jiný – horší! Dnes už vlastně dosáhnu vyvrcholení jen když mám pocit, že nás při sexu může někdo přistihnout. Není to divné? Vůbec nechápu, co se děje. Aneta (29)

Klíčem k odpovědi by mohla být vaše touha po »riskantním milování«. Fakt, že je někdo na doslech a mohl by se přijít podívat, co děláte, umocňuje váš sexuální prožitek a je zdrojem silnějších orgasmů. Ale přišlo zasnoubení, vdala jste se, žijete s manželem ve společné domácnosti. Ve srovnání s nedávnou minulostí se všechno jeví strašně obyčejné. D

oba neobvyklých zážitků se zdá navždy pryč a vám chybí všechna ta romantika a vášeň. Určitě by pomohla terapie. Ale než zajdete k lékaři, zkuste sama oživit váš vztah. Jděte s manželem na rande, jako jste chodili před svatbou. Zapomeňte na ložnici a milujte se na nezvyklých místech. Jen to s tou neobvyklostí nepřežeňte, aby se z krásného milování nestalo veřejné pohoršení. Ale jinak vám změna určitě prospěje. Chce to jen trochu provětrat váš vztah.

Ráda bych si osladila sex. Doslova. Chtěla bych při milování využít sladkosti nebo ovoce, jako to dělají ve filmech. Nebude to pak vypadat, že jsem divná?  Eva (18)

Divná? Vůbec ne, jídlo a sex byly neoddělitelné už v antickém Řecku a Římě. Z ovoce lze směle doporučit ananas, který můžete partnerovi nasadit na penis a pak ho okusovat, až se dostanete k údu a zakončíte hodování orálním sexem. Oblíbené je také lízání čokoládového sirupu z těla. Sirup lze mírně ohřát (ne vařit!) a využít při orálním sexu.

Partner vás může polévat čokoládovým sirupem, který před tím nabere do úst. Klasikou je samozřejmě využití šlehačky nebo jahod. Někdo zase zbožňuje polévání partnera šampaňským a jeho očištění vlastním jazykem. Možností je hodně, ale vždy platí, že je lepší mít pod sebou staré deky nebo prostě cokoliv, co zabrání znečištění postele, abyste pak nemuseli spát na podlaze.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.