Starší žena a mnohem mladší muž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Starší žena a mnohem mladší muž!

 (Profimedia.cz)

Hana Zagorová (64) a Štefan Margita (54), Helena Vondráčková (63) a Martin Michal (52) či Marie Rottrová (69) a Milan Říha (53). Co tyto páry spojuje? Věk mužů!

Ti všichni jsou totiž o více než deset let mladší než jejich partnerky! Jaké má mladší muž přednosti a jaké zápory? A proč si jej ženy vybírají?

Vydrží tahle láska?

„Je mi 40 let a nedávno se mi stalo něco nečekaného. Zamilovala jsem se do Petra, který je o 12 let mladší než já. Všichni mě od toho vztahu odrazují, ale já si to neskutečně užívám. Petr je pozornější a mnohem aktivnější než chlapi v mém věku. Nevím ale, jak před okolím svou volbu obhájit,“ Jarmila Veselá, Trhové Sviny.

Starší ženy jsou silná konkurence

Všechny výše jmenované ženy jsou velmi aktivní, mají ve společnosti silné postavení, jsou sebevědomé, vypadají dobře. Není proto divu, že vedle sebe chtějí mít partnera, který jejich tempu stačí. A právě kvůli svému životnímu stylu potřebují muže výrazně mladšího.

Mnohem mladší partnery ale mají i ženy výrazně mladší než tyto celebrity. Proč tomu tak je? Pro náctileté slečny představují dnešní »třicítky« i mnohem starší ženy velkou konkurenci. Často bývají mnohem víc sexy a dobře vědí, jak své přednosti dát najevo. Vědí, čím muže zaujmout a jisté jsou si i v posteli. Musí o sebe sice víc pečovat a nepřeceňovat fyzické síly, nicméně mají zase slušnou motivaci.

Co si na takovém vztahu pochvalují muži?

Starší ženy bývají za pozornost mladších mužů velmi vděčné a dokážou ji ocenit. Výhodou může být i finanční nezávislost a velkorysost ženy. Někteří muži oceňují také větší vyzrálost a emoční stabilitu ve vztahu s věkově o mnoho starší partnerkou. Nicméně podle psychologů a sexuologů je nejlepší, pokud věkový rozdíl nepřesáhne sedm let.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.