Partner žije z mých peněz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Partner žije z mých peněz!

Partner žije z mých peněz
Partner žije z mých peněz (Profimedia.cz)

Ženy nesnášejí flákače, kteří nevydělávají peníze a naopak je požadují po své partnerce. Je to tak odpradávna a nic se na tom nezmění ani v budoucnu.

Ženy si jako dlouhodobého partnera většinou vybírají muže, kteří mají majetek a postavení. Takový člověk se totiž dokáže postarat i o jejich děti.

Prostě mě jen využívá

„Do Martina jsem se zamilovala na první pohled. Chodili jsme spolu asi tři měsíce a já jsem ale s hrůzou zjistila, že s takovým mužem bych se nikdy nemohla cítit jistě a bezpečně. Ztratil totiž práci a jinou nijak zvlášť nehledá. Spíše si bere peníze ode mě a nechá se všude zvát. Když se ho ptám, co plánuje do budoucna, jen krčí rameny. Mám mu dát ještě šanci?“ Jana Bočková, Kralupy nad Vltavou.

Muž nesmí být líný a bez ambic

Ženy považují za nežádoucí muže, kteří nemají žádné ambice. Žena velmi rychle končí vztah s partnerem, který propadne lenosti, přijde o práci nebo se vůbec nesnaží svou situaci změnit. Pro většinu žen je přitažlivější muž, který tvrdě pracuje a usiluje o dosažení svých cílů.

Majetek chtěly už naše praprabáby

Touha moderních mužů shromažďovat a ovládat majetek se vyvinula proto, že ženy dávají přednost mužům, kteří nejsou zcela bez prostředků. Postavení muže si všímaly ženy už v dávné minulosti, protože v důsledku výběru nesprávného životního partnera by mohly ony a jejich početné potomstvo hladovět či být vystaveny týrání. Chtěly úspěšného lovce nebo majitele plného měšce.

Parter má dát pocit jistoty

Ženy ve 21. století se při výběru partnera řídí stejnými kritérii. Nemusí to nutně znamenat, že všechny ženy jdou po penězích, ale jejich počáteční motivací je nepochybně snaha najít partnera s takovými vlastnostmi, které jim z dlouhodobého hlediska zajistí dostatečné prostředky. Mezi tyto vlastnosti patří mimo jiné inteligence, postavení a ambice

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.