Přistihla ho při masturbaci, tak ji musel brutálně zavraždit! Vzrušený byl po celou dobu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Přistihla ho při masturbaci, tak ji musel brutálně zavraždit! Vzrušený byl po celou dobu...

Mladík se chodil do bytu učitelky tajně ukájet.  (Ilustrační foto)
Mladík se chodil do bytu učitelky tajně ukájet. (Ilustrační foto)

Učitelka Irena Č. (†41) z Mohelnice na Šumpersku nepřišla v listopadu 1996 do práce. Kolega se ji vydal hledat a našel ji v jejím bytě zavražděnou. Zločin se podařilo objasnit až po dlouhých šestnácti letech. Pachatel se totiž nečekaně sám přiznal.

Irenu vrah sprovodil ze světa mimořádně brutálním způsobem. Škrtil ji, svázal do kozelce, obličej jí omotal leukoplastí a nakonec nešťastnici podřízl hrdlo. Pátrání nikam nevedlo a zdálo se, že případ zůstane nevyřešen. Po šestnácti letech se však pachatel přihlásil sám. Na policii přišel Petr Ch., který v době vraždy bydlel v sousedství Ireny. Jeho rodiče někdy zalévali učitelce kytky, když byla na dovolené, a proto měli klíče.

Tehdy dvacetiletý mladík chodil do bytu sledovat televizi, prohlížet si porno a masturbovat. V listopadu 1996 ho Irena ve svém bytě nachytala. Petr se bál problémů, a tak se bleskově rozhodl, že se jí zbaví. Později přiznal, že při škrcení a svazování nebohé ženy cítil i sexuální vzrušení. Když ji podřízl, zahladil po sobě všechny stopy.

Dál pak žil obyčejným životem, vyučil se automechanikem, oženil a narodila se mu dcera. Proč se po tak dlouhé době dobrovolně přiznal, ví jen on sám. Někteří detektivové naznačují, že Petr dobře věděl, že případ znovu otevřeli a on je hlavním podezřelým. Možná však muže jednoduše trápily výčitky svědomí. Soud mu vyměřil 12 let vězení. 

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.