Udal jí syn: Manžela umlátila sádrovým psíkem a následoval výjev z jak z hororu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Udal jí syn: Manžela umlátila sádrovým psíkem a následoval výjev z jak z hororu!

Gipsový pes posloužil ženě jako zbraň.
Gipsový pes posloužil ženě jako zbraň. (scom)

Beze stopy zmizel v září 1985 dělník L. S. (50) z obce nedaleko Bratislavy v bývalém Československu. Manželka pohřešovaného M. S. neochvějně trvala na tom, že muž po hádce odešel z domu. Psychický tlak nakonec nevydržel její syn (14). Detektivům přiznal, že matka nevlastního otce zabila, rozřezala a pohřbila.

V kritický den se manželé skutečně pohádali. L. S. přišel domů a odmítal se se ženou bavit. M. S. mu připravila večeři, ale L. S. ji odmítl a šel si připravit obložený chléb. Když na něj manželka naléhala, aby s ní mluvil, hodil po ní talíř.

M. S. se na něj vrhla a došlo ke strkanici, při které žena upadla na zem a L. S. ji začal kopat. M. S. v panice popadla sádrovou sošku psa a několikrát s ní uhodila manžela do hlavy. Muž ještě chvíli chrčel, pak se přestal hýbat.

M. S. se nejprve vyděsila, ale potom začala chladnokrevně uvažovat, jak se zbavit těla. Mrtvolu pomocí kuchyňského nože rozporcovala na neuvěřitelných devadesát sedm kusů. Vše pečlivě zabalila do starých novin a s pomocí svého syna pohřbila v okolí Děvínských jezer. M. S. byla za vraždu odsouzena ke dvanácti letům vězení.

 

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.