Miroslav (†56) zemřel kvůli lásce uzeninám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Miroslav (†56) zemřel kvůli lásce uzeninám!

Milovaný buřt Miroslava K. zabil.
Milovaný buřt Miroslava K. zabil. (Shutterstock.com)

Když zaměstnanci hotelu Slávie ve Svitavách uviděli v listopadu 1987 kolegu Miroslava K. (†56), jak se potácí chodbou, pochopili, že potřebuje lékaře. Muž chroptěl a nedokázal jim říct, co se mu stalo. V sanitce při převozu do nemocnice pak zemřel.

Lékař si ihned všiml, že je zemřelý Miroslav K. zraněný. V obličeji měl řadu podlitin a v oku byl patrný krevní výron. Předpokládal, že smrt souvisela se zraněním hlavy, které Miroslav v nedávné době zjevně utrpěl. Jistotu měla dodat nařízená pitva.

Detektivové mezitím mapovali poslední hodiny záhadně zesnulého muže. Ukázalo se, že Miroslav K. bydlel na ubytovně s Josefem K., s nímž se měl v noci předchozího dne poprat. Josef K. nebyl kriminalistům neznámý. Několikrát trestaný recidivista většinou své zločiny popíral a nikdy se nepřiznal.

Proto mu ani nyní detektivové nevěřili, když tvrdil, že Miroslavovi K. dal v opilosti jen dvě malé rány pěstí, a potom se usmířili. Návrh na vzetí do vazby byl prakticky již vypracován, když přišel překvapivý zvrat. Pitva prokázala, že se Miroslav K. nešťastně udusil. V hrtanu našel soudní lékař velký kus párku, který si Miroslav zakousl ke svačince.

Jeho oblíbená uzenina, kterou podle kolegů svačil s pravidelností každý den, ho doslova zabila. Rvačka s Josefem K. a zranění, která při ní Miroslav utrpěl, se na smrti nešťastného milovníka uzenin nijak nepodílela.





Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.