Ženatý muž se pomstil za kopačky od milenky: Do obličeje jí vychrstl kyselinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ženatý muž se pomstil za kopačky od milenky: Do obličeje jí vychrstl kyselinu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Když nechceš ty mě, zařídím, aby nikdo nechtěl tebe! Tak přemýšlel M. Š. (24) z Banské Bystrice. Svou milenku Z. B. (19), ošetřovatelku v bratislavské zoo, doživotně zohavil kyselinou.

M. Š. byl ženatý, a byl dokonce otcem dvou malých dětí. Přesto navázal známost s mladičkou Z. B., a dokonce jí navrhoval, aby spolu odešli žít do ciziny. Dívka však vztahu s ženatým mužem litovala a chtěla se s ním rozejít. M. Š. odmítnutí neunesl a přichystal si hroznou pomstu. Brzy ráno 29. března 1990 přišel za Z. B. přímo do areálu zoologické zahrady a vychrstl jí do obličeje kyselinu sírovou.

Z. B. byla v kritickém stavu hospitalizována na oddělení ARO. M. Š. se k útoku nejprve přiznal, později ale změnil výpověď a domáhal se konfrontace s bývalou láskou Z. B. To však nebylo možné, protože znetvořená dívka se psychicky zhroutila. Při výpovědích stále plakala. M. Š. toho využil a tvrdil, že Z. B. pouze navrhl společnou sebevraždu. Dívka ho však prý odmítla, strčila do něj, a polila se tak nešťastnou náhodou sama. Soud mu však neuvěřil a poslal ho na šest let do vězení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.