Chlapec utopil spolužáka kvůli bundě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Chlapec utopil spolužáka kvůli bundě!

Spolužáka zabil kvůli této džínové bundě.
Spolužáka zabil kvůli této džínové bundě. (Shutterstock.com)

Kvůli magnetofonové kazetě a džínové bundě se Miloslav J. (20) neštítil ani vraždy. Zabil svého spolužáka Václava P. (†17), který s ním ještě před pár lety seděl v jedné lavici...
Nejprve si sám vyrobil funkční střelnou zbraň, ale svou oběť nakonec utopil. U soudu se hájil tím, že Václav zemřel nešťastnou náhodou, když spolu měli sex.

Miloslav J. z Nebílova na Plzeňsku toužil po ikonách devadesátých let – magnetofonové kazetě, džínové bundě a digitálních hodinkách, které vlastnil jeho spolužák. V únoru 1990 vylákal Václava P. k zatopenému lomu. Tam na něj namířil podomácku vyrobenou zbraň a přinutil ho, aby se svlékl. Nakonec ho svázal a shodil do vody. Vrah byl dokonce tak drzý, že si na Václavovu džínovou bundu přišil nášivky a sám ji nosil.

Tělo oběti našel náhodný chodec až za dva měsíce. Miloslav J. se k vraždě nejprve přiznal, později však tvrdil, že byl k doznání donucen policisty.
Václavova smrt prý byla nešťastná nehoda. Nahý a svázaný byl údajně proto, že si spolu užívali sexu v přírodě. Když však zaslechli nějaké šramocení, Václav se vylekal a omylem se zřítil do zatopeného lomu.

Znalkyně z oblasti sexuologie konstatovala, že Miloslav homosexuál není, připustila však, že určité zkušenosti se sexem s muži má. Soud však historce o milostných hrátkách se špatným koncem neuvěřil a poslal ho na dvacet let do vězení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.