Mladík (19), který rád onanoval v kožichu s pouty na rukou, záhadně zemřel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Mladík (19), který rád onanoval v kožichu s pouty na rukou, záhadně zemřel

Vášeň pro kožichy se mladíkovi stala osudnou. (ilustrační foto)
Vášeň pro kožichy se mladíkovi stala osudnou. (ilustrační foto) (Shutterstock.com)

Odporný zápach linoucí se z bytu ve třetím patře přinutil v srpnu 1992 nájemníky frýdecko-místeckého paneláku zavolat policii. Když muži zákona dorazili na místo, zjistili, že balkonovými dveřmi je vidět v obýváku rozkládající se mrtvola.

Tělo v bytě patřilo muži, bylo však zahaleno do dámského kožichu. Dále byl mladík svázán provazem a ruce měl spoutané kovovými pouty za zády. Zvláštní ale bylo, že vchodové dveře do bytu byly zamčené zevnitř.

Mrtvý byl devatenáctiletý P. K., pitva prokázala, že měl v dýchacích cestách chlupy z kožichu a udusil se. Jeho rodiče trávili dovolenou na Slovensku, takže byl v bytě sám. Otec později uvedl, že P. K. měl mít v den jejich odjezdu schůzku s kamarádem. Zcela vyloučil, že by si mohl syn ublížit sám a trval na tom, že musel být zavražděn.


Postupně však vycházely najevo skutečnosti, které napovídaly tomu, že mladík zemřel při autoerotice. Podle lékařských záznamů si P. K. už v roce 1991 poranil zápěstí. Doktorovi tvrdil, že se zranil při pádu. Nejspíš ho však odřela vlastní pouta při masochistických hrátkách. Navíc ho rodiče několikrát přistihli, jak se mazlí s kožešinami. Při vyšetřovacím pokusu se dokázal policista spoutat úplně sám stejným způsobem jako udušený nešťastník. Detektivové usoudili, že se P. K. zamotal do kožichu, který mu zakrýval obličej, a nedokázal se vyprostit. Případ byl uzavřen jako nešťastná náhoda. Kamaráda, s nímž se měl P. K. toho dne údajně sejít, detektivové nenašli…

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.