Ženu přelstil a znásilnil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ženu přelstil a znásilnil!

Mladík si vymyslel vskutku originální způsob, jak dostat dívku na odlehlé místo.
Mladík si vymyslel vskutku originální způsob, jak dostat dívku na odlehlé místo. (Ilustrační foto: ara)

Lstí vylákal sexuchtivý mladík (21) v květnu 1968 mladou ženu (23) na odlehlé místo v brněnské čtvrti Židenice, kde ji znásilnil. Tvrdil jí, že je jí partner nevěrný.

Mladík si vymyslel vskutku originální způsob, jak dostat dívku na odlehlé místo, kde se nedovolá pomoci. Nakukal jí, že za lesoparkem zvaným Akátky si její nevěrný snoubenec právě užívá s jinou. Dokonce se nabídl, že podvedenou ženu dovede přímo k chatě, kde ti dva údajně dováděli a hřešili.

Zdrcená dívka v slzách přikývla a vydala se spolu s roztouženým chlípníkem noční tmou do lesoparku, aby nevěrného milence ztrestala. Ovšem netušila, co ji čeká. Gauner ji nečekaně srazil k zemi a brutální silou si na ní vynutil pohlavní styk. Žena nic nedala na jeho varování, že o tom nesmí před nikým ani ceknout, a ohlásila znásilnění na Veřejné bezpečnosti. Násilník skončil za mřížemi.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.