Obvinila milence ze znásilnění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Obvinila milence ze znásilnění!

Po dobrovolném sexu ohlásila žena znásilnění.
Po dobrovolném sexu ohlásila žena znásilnění. (Ilustrační foto: ara)

Milostné hrátky se někdy mohou šeredně nevyplatit. Zjistil to i dělník Vojtěch T. (23) z Radochov na Plzeňsku. Jeho milenka Barbora V. ho v říjnu 1924 obvinila, že ji znásilnil. 

Údajný zločin ohlásil manžel Barbory Matěj V.  Sexuchtivý Vojtěch T. prý využil jeho nepřítomnosti, vyrazil dveře jejich domu, vlezl k Barboře do postele a znásilnil ji. Obviněný ovšem nařčení odmítl, ačkoli mu ho Barbora zopakovala do očí. Případ »násilného smilstva«, jak se tehdy říkalo, vyšetřovali četníci.

Ukázalo se, že Vojtěch a Barbora byli milenci. A pokud mezi nimi došlo k souloži, pak to byl akt oboustranně dobrovolný. Navíc dveře uvnitř domku nebyly vyražené, nýbrž jen vysazené. K obvinění Vojtěcha T. se nevěrnice patrně odhodlala až poté, co ji začalo hryzat svědomí. Nakonec se k mileneckému poměru přiznala, takže šetření skončilo očištěním Vojtěcha T. O tom, jak se s ostudou srovnal paroháč Matěj V., dobový pramen nehovoří.


Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.