Haf! Toužíme po vlastní rodině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Haf! Toužíme po vlastní rodině

Štěpánek
Štěpánek (pro Aha! – utulek-ul.cz)

Staří, mladí, nevrlí či hraví – když je majitel nezodpovědný, skončí psí duše na ulici.

Při troše štěstí putují do útulků. Jenže není nad vlastního pána a vlastní pelíšek. Třeba u vás doma by se jeden měkký našel, stejně jako ruka ochotná hladit...

Štěpánek si zaslouží lepší stáří

Štěpánek

Štěpánek je asi desetiletý kříženec jezevčíka a kokršpaněla. Někdo se ho na stará kolena zbavil. I když je povahou typický kokr – žádný mazel a rád si prosazuje svou –, nezaslouží si prožít podzim života v kotci.

V ústeckém Centru pro zvířata v nouzi je přes rok. Je vitální, aktivní a miluje vycházky. Je téměř slepý, to mu ale nevadí. Jen je lehce nervózní při manipulaci a nehodí se k malým dětem. „Člověk, který má zkušenost se psy a nejlépe s kokry, v něm může citlivým přístupem získat milého společníka,“ říká dobrovolnice Eva Treschelová.

Volejte 472 775 202, 733 126 101 - Štěpánek čeká v útulku v Ústí nad Labem.

Max miluje děti i zvířátka

814510:gallery:true:true

Max se dva týdny toulal v okolí Police nad Metují.  Moc se bál a nechtěl se nechat chytit. Pak se ale umoudřil a sám skočil zachráncům do auta.

Max je živel. Nejraději by pořád běhal a hrál si. Ale když si k němu sednete, dá vám hlavu na klín, zavře oči a nechá se požitkářsky hladit. Rychle se učí a umí základní povely. Má rád děti. Nevadí mu psi, kočky ani jiná zvířátka. Hned by s každým dováděl. Je mu asi rok, takže je takové přerostlé štěně. Nejlépe by se hodil do domku se zahrádkou. Šťastný bude zejména v rodině s dětmi či s aktivními lidmi.

Volejte 737 787 061 - Max čeká v depozitu u Police nad Metují.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.