Téměř padesátník Nečas: Barví si šediny?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Téměř padesátník Nečas: Barví si šediny?!

…premiér v neděli.
…premiér v neděli. (Foto ČTK, reprofoto ČT)

Snaží se premiér Petr Nečas (48, ODS) omládnout? Někteří čtenáři i televizní diváci jsou o tom přesvědčení. Podle nich se na snímcích z posledních dnů ztratily šediny, které jsou jindy zcela patrné.

Nebylo by se čemu divit, manželství s Radkou Nečasovou (46) je v troskách, vztah se šéfkou jeho kabinetu Janou Nagyovou (48) je veřejným tajemstvím. Po případném rozvodu by začínal nový život, k tomu se mladší image hodí. Námi oslovený stylista a kadeřník, jimž jsme ukázali několik fotek premiéra z posledního období, se však domnívají, že Nečas si barvou nepomáhá.

„Nevidím žádný výrazný náznak barvení vlasů. Jen tam, kde jsou učesané do hladka, působí tmavším dojmem,“ tvrdí stylista Petr Lukeš. S ním se shoduje i kadeřník celebrit Marty Martin Tyl. „Podle mého názoru tam barva není. Kdyby byly obarvené, jak vypadají na snímku z televize, působily by ještě kompaktněji a jednolitěji,“ míní.

A jak na dojem čtenářů reaguje premiér? „Je to hloupost, vlasy si nebarvím.“

Vlasy u soudu

Před 10 lety vizážistka Sabine Schwind prohlásila o německém kancléři Gerhardu Schröderovi (69), že si vlasy ztmavuje. Ten ji hned hnal k soudu. Stačilo prohlášení jeho kadeřníků, že tomu tak není, a soud zákazal tuhle »lež« opakovat. A pokud by na to Schwind snad zapomněla, stálo by ji to 10 tisíc eur.



Přečtěte si
gordon
12. 6. 2013 • 00:20

trefně řečeno, souhlas ale myslím,že plešku černá barva nezakryje

zadnice
11. 6. 2013 • 13:15

Myslím si, že kvůli prodavačca Nagyové z Chodova u K. Var si Nečas barvit vlasy nemusí. Stačí, když jí napíše větší "prémie" za to dření jako kůň!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.