Vévodkyně Meghan odstřihla tátu: Co provedl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vévodkyně Meghan odstřihla tátu: Co provedl?

Vévodkyně Meghan od svatby s Harrym nemluvila s otcem.
Vévodkyně Meghan od svatby s Harrym nemluvila s otcem. (Foto Profimedia.cz, ČTK, ara)

Otec vévodkyně Meghan (36), Thomas Markle (73) si postěžoval, že s ním jeho dcera přestala komunikovat. Po všech skandálech, které jí způsobil, se není snad ani čemu divit...

V květnu si herečka Meghan Markle vzala prince Harryho (33) a stala se z ní vévodkyně ze Sussexu. Právě svatba odstartovala spekulace, jaký vztah má s tátou. Ten ji měl doprovázet k oltáři, ovšem těsně před obřadem vzkázal, že podstoupil operaci a do Anglie nedorazí.

Porušil zákaz

Pak ale začal vystupovat v médiích s nečekaně ostrými výroky, naposledy v televizi kritizoval královnu Alžbětu II. za plánované setkání s Donaldem Trumpem. „Královna je ochotna setkat se s naším arogantním a necitlivým prezidentem, ale nemá žádnou omluvu pro to, že se nechce setkat se mnou. A já rozhodně nejsem tak špatný jako on,“ ulevil si hollywoodský kameraman.

Dokonce otevřeně mluvil o soukromé konverzaci se svým zetěm princem Harrym a jeho pohledu na současnou politiku, i když britská královská rodina se o svých politických názorech vyjadřovat nesmí. Není tedy překvapením, že s ním Meghan nechce mluvit, aby do médií neunikly další trapasy. Dokonce mu neposlala ani blahopřání ke Dni otců, což prý Thomase velmi rozladilo. Vypadá to, že vztahy těch dvou se dostaly na bod mrazu.

 Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.