Vévodkyně Meghan: Peklo kvůli rodině | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vévodkyně Meghan: Peklo kvůli rodině

Meghan.
Meghan. (profimedia.cz)

Vévodkyně Meghan (36) to nemá jednoduché a může za to hlavně její povedená rodinka, jejíž skandály jí dělají ze života peklo. Otec Thomas (74) pláče v médiích, že s ním dcera nemluví, ač po ostudě, kterou jí způsobil, se není čemu divit.

Meghan s ním není v kontaktu od té doby, co se provalilo, že spolupracoval s paparazzi a pak kvůli údajným zdravotním problémům zmeškal svatbu. Nevlastní sestra Samantha (53) taky nezůstává pozadu a škodí, kde může. „Máš spoustu času scházet se s cizími lidmi, ale vlastního otce si nevážíš. Jestli zemře, bude to tvá vina,“ vyhrožovala na Twitteru. Do toho promluvila do médií i Meghanina kamarádka a svými vyjádřeními pořádně šokovala: „Nelitujte Thomase, ale Meghan! Celý příběh s údajným infarktem si vymyslel,“ pustila se do Thomase. Novináři navíc zkontaktovali kliniku, kde měl podstoupit operaci srdce, ale tam žádného pacienta s tímto jménem neevidují. „Kdyby byl opravdu nemocný, Meghan ho samozřejmě navštíví,“ uzavřela kamarádka. Vévodkyně ani královská rodina na tato vyjádření nereagují.

George pětiletý
Meghanin synovec zatím zítra slaví páté narozeniny. Princ George si oslavu užívá v Karibiku, kam odletěl s rodinkou a také babi a dědou Middletonovými. V září ho čeká první třída, ale první školní den si odbyl už loni, když nastoupil do přípravného ročníku.

 Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci:



Přečtěte si
sugarbitter
22. 7. 2018 • 11:27

S nepříliš dobrým otcem se musí každý vypořádat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.