Masakr na Ústecku: Tři lidé zemřeli! Podezřelý uniká! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Masakr na Ústecku: Tři lidé zemřeli! Podezřelý uniká!

Policie vyšetřuje vraždu na Ústecku, na místě byli tři mrtví
Policie vyšetřuje vraždu na Ústecku, na místě byli tři mrtví (Jana Ulrichová / Blesk)

V chatové osadě Český Újezd u Střížovic na Ústecku vyšetřují policisté smrt tří lidí. Dva pachatelé tam údajně napadli rodinu se třemi dětmi. Rodiče zavraždili a dceru znásilnili.

„K trestnému činu došlo v průběhu noci ze 7. na 8. ledna v zahrádkářské kolonii u obce Střížovice. V tuto chvíli jsou kriminalisté na místě a ohledávají místo činu. Vzhledem k tomu, že jsme na počátku, nebudeme prozatím sdělovat bližší informace,“ uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová a dodala, že oběti jsou celkem tři. Všichni by měli být dospělí.

Podle iDnes.cz byli útočníci dva. „Uvnitř byli rodiče a jejich tři potomci – devítiletý, šestnáctiletý a asi dvacetiletý. Rodiče svázali a zabili, šestnáctiletou dceru znásilnili,“ cituje server svůj zdroj.

Třetím mrtvým má být jeden z pachatelů. Toho měli najít zastřeleného před chatou, druhý útočník údajně utekl. Policie ale tento scénář zatím nepotvrdila. Policie okolí místo činu neprodyšně uzavřela a hlídá také vjezd do osady, která je oplocená.

Více o případu čtěte ZDE!





Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.