Patrasová hustě o Gelemové: Tohle je past na Felixe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Patrasová hustě o Gelemové: Tohle je past na Felixe!

Tenhle milostný trojúhelník se nejspíš jen tak nevyřeší.
Tenhle milostný trojúhelník se nejspíš jen tak nevyřeší. (Foto: Pavel Machan, Ladislav Křivan, ara)

Dáda Patrasová (60) prožila kvůli manželovi a jeho milence opravdu velké zklamání. Dodnes ji to stále bolí a Lucii Gelemové (34) to asi nikdy neodpustí. Herečka teď navíc promluvila o tom, jak si chce mladá výtvarnice Felixe Slováčka (73) udržet.

Dádě se o Lucii nemluví lehce. „O té paní se moc nechci bavit. Nejhorší na tom prostě je skutečnost, že sedmatřicetiletá ženská si omotá mého manžela a slibuje mu hory doly,“ svěřila se Patrasová pro eXtra.cz.

Navíc je přesvědčená o tom, že má výtvarnice jasný plán, jak si k sobě Felixe připoutat. „Jde jí totiž jenom o peníze a slávu. Lásku bych v tom nehledala. A pokud jde o dítě, no tak o tom nepochybujte, že na Felixe tlačí kvůli dítěti, aby si ho pojistila. Jsem přesvědčená, že ho nakonec dotlačí ke zdi,“ prozradila Dáda, která by se s milenkou svého manžela nerada setkala tváří v tvář. „Doufám, že se s ní nikdy nepotkám! Nevím, jak by to dopadlo,“ dodala herečka rozhodně.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.