Vaříme cvalem s Michalem: Holandské brambory, dobrota přímo z nizozemské kuchyně!
4
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Holandské brambory, dobrota přímo z nizozemské kuchyně!
Šéfkuchař Aha! pro ženy Michal Řezáč.
|
Aha! - Dan Černovský
Suroviny k přípravě.
|
Aha! - Dan Černovský
Brambory oloupeme, nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka. Mrkev očistíme a krájíme na kolečka.
|
Aha! - Dan Černovský
Pancettu nakrájíme na menší kousky.
|
Aha! - Dan Černovský
Na pánvi opečeme pancettu dokřupava.
|
Aha! - Dan Černovský
Pak do pánve přidáme mrkev a také ji opečeme.
|
Aha! - Dan Černovský
Uvařené brambory rozšťoucháme a vmícháme do nich opečenou pancettu s mrkví.
|
Aha! - Dan Černovský
Nakonec vmícháme omytý a natrhaný salát. Podle chuti dosolíme. Na talíři ozdobíme chilli vlasy.
|
Aha! - Dan Černovský
Hotové jídlo.
|
Aha! - Dan Černovský
Moderátorka Vítová: Konec na Nově
Ornella rozhodla o osudu závislé sestry: Drsná slova mámy Moniky
Alex bouchla do stolu! Všechno pryč po Mynářovi
Josef Laufer (†84): Poslední fotka jeho života a nedopitá lahev
Lela Vémola na útěku: Nechci mu dělat zle, tvrdí o Karlosovi
Brodská nemůže za mámou! Na vině je zákeřný virus