Když chcete připravit vydatnější jídlo, vsaďte na kuchaře Michala: Hovězí žebra na víně!
1
/
7
Prohlédnout znovu
Když chcete připravit vydatnější jídlo, vsaďte na kuchaře Michala: Hovězí žebra na víně!
Kořenová zelenina nesmí mezi ingrediencemi chybět.
|
Aha! - Dan Černovský
1. Cibuli a zeleninu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na olej do kastrolu dáme nejprve orestovat cibuli, pak přidáme zeleninu.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Pak přidáme nasekaný rozmarýn, dobře promícháme a dále restujeme.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Maso odblaníme, očistíme a nakrájíme na větší kusy. Osolíme a opepříme, dáme na základ, aby se zatáhlo, a pak vyjmeme.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Do zeleninového základu dáme cukr a necháme ho zkaramelizovat.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Pak přilijeme červené víno a necháme chvíli povařit.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Nakonec vložíme maso a kastrol dáme do trouby vyhřáté na 130 °C, kde pomalu pečeme asi 3 hodiny. Podle potřeby dochutíme, nezahušťujeme.
|
Aha! - Dan Černovský
Brodská nemůže za mámou! Na vině je zákeřný virus
Skutečné lásky Brejchové (†77): Odmítla Delona
Krásky na žhavé akci Playboye: Proklatě nadupaný výstřih!
Propálil Bendig krach vztahu Koktových?
Alex bouchla do stolu! Všechno pryč po Mynářovi
Je snad Filip Kratochvíl v divadle něco víc? Svědectví z první ruky!