Vaříme cvalem s Michalem: Michalův recept na rybu na sváteční stůl - Amur v tomatové omáčce!
2
/
9
Prohlédnout znovu
Vaříme cvalem s Michalem: Michalův recept na rybu na sváteční stůl - Amur v tomatové omáčce!
Co je potřeba...
|
Aha! - Dan Černovský
1. Cibuli a česnek nakrájíme na kousky a dáme orestovat na rozpálený olej.
|
Aha! - Dan Černovský
2. Přidáme osolené a opepřené filety z amura (postup filetování vlevo) a opečeme z obou stran.
|
Aha! - Dan Černovský
3. Opečené filety podlijeme bílým vínem.
|
Aha! - Dan Černovský
4. Po chvíli přidáme drcená rajčata a podusíme.
|
Aha! - Dan Černovský
5. Do omáčky vložíme omytou, osušenou a nasekanou bazalku.
|
Aha! - Dan Černovský
6. Na závěr dochutíme limetkovou šťávou. Podle potřeby ji můžeme i přisladit.
|
Aha! - Dan Černovský
Amur v tomatové omáčce.
|
Aha! - Dan Černovský
Šéfkuchař Michal vaří amura v tomatové omáčce.
|
Aha! - Dan Černovský
Moderátorka Vítová: Konec na Nově
Ornella rozhodla o osudu závislé sestry: Drsná slova mámy Moniky
Alex bouchla do stolu! Všechno pryč po Mynářovi
Josef Laufer (†84): Poslední fotka jeho života a nedopitá lahev
Lela Vémola na útěku: Nechci mu dělat zle, tvrdí o Karlosovi
Brodská nemůže za mámou! Na vině je zákeřný virus