Nejvíce událostmi okolo Ivety Bartošové trpí její syn Artur (15). Ten byl v době tragédie na hudebním táboře, ale ihned po incidentu byl odvezen ke svému otci Ladislavu Štaidlovi (66).Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tahle ženská zná hlavně prd. Mám za sebou 2x přijímačky na VŠ (sociální obory), takže psychologii mám docela dobře nabiflovanou. Kromě toho na mém pracovišti jsem (mimo jiné) ve styku asi s desítkou psychologů (ve většině případech s titulem Doc.) a jednoho psychologa (jen Mgr.) mám jako dobrého kamaráda. Něco o oboru tedy vím a z těch blbostí, co ta dáma píše se dá odhadnout, že psychologii viděla tak akorát z rychlíku.
Už mi začíná asi svítat, kdo může být ta chůva. Přítelkyně, chůva a hospodyně v jednom z Nového Boru na Liberecku (dost z ruky) bude nejspíš členka toho jejího pojašenýho fanklubu. Jinak si nedovedu představit, která normální ženská by dojížděla tolik km dělat posluhovačku trosce bez peněz (pracuje pro Ivetu pravděpodobně zdarma nebo za CD).
To si ale ta pipka neuvědomuje. Podle té výpovědi pro Blesk jde skutečně o jednu z těch fanatických fanynek, co se na FB Ivetě ustavičně nabízejí, že se o ni postarají. Jednou ji Iveta vyeexpeduje stejně jako Goldu.
Pila Iveta po celou tu dobu, co s Martuccim byla?
„Ne. Začalo to až při jejím druhém pobytu v Itálii. To se nějak neshodli a on odjel dřív do Prahy. Ta bouračka s pitím nemá nic společného.“
Kupoval Martucci Ivetě alkohol?
„Ano, aby měl klid.“
Lhal?
„No ano. Jsem na něj naštvaná. To, co provedl naposledy, je neodpustitelné. Byla ve strašně zuboženém stavu a ten *** ji vozil celý den po Praze ukrytou pod dekou na zadní sedačce. Věděl, že má v patách novináře, a to mu dělalo dobře. Tvrdil, že Ivetě shání prášky, a potom v tisku řekl, že je sehnal. Nesehnal nic. Lhal. Jen před novináři chtěl vypadat , jaký je to ochránce a spasitel.“