Jiří Schelinger očima exmanželky Jitky: Jak to bylo s jeho smrtí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Schelinger očima exmanželky Jitky: Jak to bylo s jeho smrtí...

Od smrti legendárního zpěváka Jiřího Schelingera (†30) zakrátko uplyne třicet let a v téměř tu samou dobu, 6. března, by oslavil šedesátiny.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

marcelka52
06. 02. 2024 21:19

Paní Jitka na mě působí opravdu hodně zvláštním dojmem, když Jirka umřel a ona se to dozvěděla její první reakce byla, že se ji ulevilo.Poněkud zvláštní reakce byť spolu bylo rozvedeni, ale žili spolu dále.Teď bude vytahovat nějakou košili, která stále voní Jirkou… sám se přiznal své první ženě, že až teď poznává jaké to je a jak on se špatne choval k ní.Nikdo se skupiny F.R.Čecha neměl Jitku rád.Prý na Jirku neměla moc dobrý vliv.On ji, ale miloval.Podle kapely mu neustále dávala kufry před dveře, ale pokud domů donesl peníze kufry se vracely…ať byl jakýkoliv tohle si nezasloužil ❤️

lejdynka
16. 03. 2011 13:56

a nestačím zírat na to, jak špatnou má paní Poledňáková paměť. Že prý Jirkovi dávala zabrat jeho první manželka??? Kecy. Jestli někdo, tak tato paní. On ji šíleně miloval a ona mu udělala ze života peklo, ale zabít se nechtěl. V tom bylo něco jiného. Jo, je to dávno a je to pryč, ale takové pokrytectvé té mrchy, to se jen tak nevidí. A ještě leckde vystupuje jako jeho vdova, ale byli rozvedení. Podívala jsem se na pořad s Krausem - neskutečná přetvářka. S Jirkou jsem se znala od dětství a krátce před jeho smrtí jsme se znovu setkali, dost sblížili, on nešťastný z té mrchy a já blbě vdaná. Ach jo, tak dlouho už to je, a stejně se nedá zapomenout.

cukrous
14. 03. 2011 16:41

je mi také dost nepří­jemná­...Vul­gární a přisprostlá.Proč kazí lidem vzpomínku na úžasného zpěváka a idola mladých???Ty její kecy o pionýrkách na velké scéně mě v pořadu pana Krause pěkně nadzvedly!!!!Bylo nám 15-16 let,chodili jsme to léto na Schelingra na velkou scénu a nebyly jsme pionýrky!!!!Jen se nám prostě líbil!!!!!!

pizzaoo
27. 02. 2011 14:50

Tak on před ní několikrát mluvil o tom,že skočí z mostu a jí to bylo jedno?No to je teda pěkná ženuška,jestliže se jí manžel otevřeně svěří že chce spáchat sebevraždu a ona s tím nic neudělá...ještě tu třeba dneska mohl být.

setug
27. 02. 2011 13:58

ta ženská se přiživuje na slávě Jiřího. Byli rozvedeni, on na ni zvysoka kašlal. Te´d má možnost žvanit, přinese jí to možná nějaký kšeft.

valmonts
27. 02. 2011 11:54

Můj názor je takový,že paní Poledňáková sama pořádně neví jak to se smrtí jejího manžela doopravdy bylo.Říká pokaždé něco jiného,její výpovědi se liší a s oficiální verzí se v mnoha věcech rozchází.Nevím,proč se tak diví,že jel Schelinger natáčet do Bratislavy bez kapely.Jel tam totiž jen na playback nazpívat Což Takhle Dát Si Špenát,takže když se nejednalo o živou hudbu tak kapelu nepotřeboval.Z toho co říká paní Poledňáková mi dje hlava kolem.V pořadu Jana Krause říkala že Jirka skok z mostu do řeky plánoval,protože to byl jeden z rituálů náboženského hnutí Regula Pragensis do kterého Jirku přivedl její bratr.Mělo to být něco jako očištění,že pokud člověk přežije skok z mostu do ledové řeky,dokáže změnit sám sebe,svůj život a potlačit všechny své nedostatky.Mělo se to ale odehrát v Praze skokem do Vltavy a ne v Bratislavě,protože Dunaj je přece jen rozbouřenější řeka.Pokud je toto pravda musel být iniciátorem skoků do Dunaje v Bratislavě sám Schelinger a v tom případě nevím,proč mluvila o tom slovákovi jako o vyzyvateli,když tento nápad musel být z hlavy Schelingera.Nebo že by se Schelinger znal z dřívějška i s tím slovákem?Navíc důvodem jejich skoku nebyl spor o dívku jak se všeobecně traduje,protože ten dotyčný nebyl přítelem té dívky co tam s nimi byla.Ten přítel tam byl taky,ale ten neskákal.I v tom tvrdí pořád každý něco jiného.Je to pořád celé velmi podivné a stejně se to nikdy nevyřeší,tak nevidím důvod proč to pořád dál rozpitvávat...

perla99
27. 02. 2011 11:34

ta ženská je mimoň nebo i houpací kůň má vyšší IQ! A Čech - bez komentáře!!!

pohadkamaje
27. 02. 2011 00:13

Nějakej chlápek, co před třiceti lety zkouřenej (a určitě i ožralej) skočil z mostu. Něco staršího tam nemáte?

buban
26. 02. 2011 18:45

byl hudebni ukaz, nemel chybu. Ovsem co predvedla jeho "radobyvdova" u J. Krause-to je bez komentare. Tak znectit-J. Schelinger s ni vydrzel jak dlouho? To se opravdu vymyka zdravemu rozumu, co ta zenstina tam predvedla-myslim, ze i J. Kraus z toho byl obcas paf.

doja
27. 02. 2011 07:44

to máš pravdu, taky jsem na ní s údivem koukala Ale on jí Kraus naštěstí docela rychle utnul. Ale na druhou stranu víš co se říká? Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá možná proto spolu nějaký čas vydrželi.

hillarka
26. 02. 2011 16:50

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

andulaanca
26. 02. 2011 18:44

s Kájínkem souhlasím. Ale s Jirkou Schelingerem ne. Spíš v tom byla ta tráva a alkohol. Tomu už bych věřila víc.

starypes
26. 02. 2011 15:42

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

andulaanca
26. 02. 2011 14:04

nám líbil, i když jsme víc bláznily po Neckářovi a Sodomovi. Ale on byl také moc fajn.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.