POZOR na zmije: Letos se jich »urodilo« mimořádně mnoho... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

POZOR na zmije: Letos se jich »urodilo« mimořádně mnoho...

 Klubko zmijí viděli lidé nedávno na lesní pěšině v Beskydech, na Tachovsku řidič jen stěží zastavil na silnici plné hadů a u Sedlčan zahlédli zmiji dlouhou skoro dva metry. Podobných zpráv přibývá a lidé se bojí. Mají proč?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

rockyshowman
03. 06. 2017 11:57

Pamatuji si, že v Beskydech tyto plazy rozšiřovali nějací ochránci přírody. Jiní zase podporují vlky, ti zase rdousí domácí zvířata, za trhání jmelí se dávaly vysoké pokuty, teď jsou na sev. Moravě ohroženy stromy, přestaly se stříkat lesy, budeme se na ně chodit dívat do němec a Rakouska. Řepka a kukuřice dotována lidovcem, hubí zvěř, lidé z ní umírají na různé nemoci. Divoká prasata byla rarita, dnes je neumí myslivci zredukovat. Střílí se jen bezbrané kachny, zajíci a koroptve. Když se potřebuje zdražit, příjdou různé chřipky a mory. Přátelé sluníček nám dovážejí choroby, dávno v naší zemi již neznámé. Množí se jak kobylky, a my se staneme otroky, těchto přivandrovalců. Zemi pak postihne katastrofa, příroda nám vrátí to špatné, co jsme se na ní napáchali. Važme si naší země a kultury, nebo nás budou naši vnuci proklínat.

ivoadler
03. 06. 2017 11:35

Jako dítě jsem se hadů děsně bál. Všech, i užovky. Teď se zjistilo, že i užovka má jed, ale nemá jedové zuby. Teď jsem dospěl do stavu ozbrojeného příměří. Neprchám před nimi, ale taky si je nedávám kolem krku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.