Roman Šebrle (41), moderátor a olympijský vítěz, o manželství, dětech a fanynkách, které ho obletují: "Ženy mám rád, ale nevěru bych řešit nechtěl..." | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Roman Šebrle (41), moderátor a olympijský vítěz, o manželství, dětech a fanynkách, které ho obletují: "Ženy mám rád, ale nevěru bych řešit nechtěl..."

Líbí se mladým dívkám i zralým ženám. Není to ale jen proto, že má pohlednou tvář a dobrou postavu. Olympijský vítěz v desetiboji a moderátor Primy Roman Šebrle (41) je totiž jeden těch chlapů, kteří jsou sympatičtí, přátelští a žijí spořádaným životem.  Už šestnáct let je šťastně ženatý s bývalou kolegyní z atletiky Evou (39), s níž vychovává dvě děti Štěpána (12) a Kateřinu (9). A to je dohromady svedla tragédie… Jaký je Roman manžel a táta? Kdo u nich doma hraje první housle? To prozradil v exkluzivním rozhovoru pro Aha! pro ženy, který vám přinášíme jako dárek k MDŽ. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.