Iveta (25) ze Šaratic se před pár týdny provdala za handicapovaného sportovce Lukáše Šemberu (23). O svém soužití říkají: "Sháníme bydlení a chceme dítě!" | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Iveta (25) ze Šaratic se před pár týdny provdala za handicapovaného sportovce Lukáše Šemberu (23). O svém soužití říkají: "Sháníme bydlení a chceme dítě!"

Odmalička miloval motorky, závodil na nich a měl před sebou hvězdnou kariéru závodníka. 19. září 2009! To byl den, kdy se Lukáši Šemberovi (23) obrátil život naruby. Při exhibičním závodě pitbiků u brněnského obchodního centra nešťastně spadl a narazil hlavou na obrubník… Verdikt lékařů – fraktura čtvrtého a pátého obratle a porušená mícha – znamenal jediné. Život na vozíku. Lukáš se s tím těžko vyrovnával. Bral drogy, z nešťastné lásky se pokusil o sebevraždu. Ale pak mu osud ukázal svoji přívětivější tvář. Poznal Ivetu Kilianovou (25) ze Šaratic nedaleko Slavkova u Brna a letos, 26. září, tam byla velká svatba. Jak se mladí novomanželé dali dohromady? Jaké je soužití zdravé ženy a handicapovaného muže? A co Iveta říká na fakt, že Lukáš chce za pár měsíců opět sednout na motorku?   
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.