Soud roku s Petrem K.: Odtajnili jejich sexuální život! Striptéři, nevěra, erotické praktiky, pikantní snímky... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Soud roku s Petrem K.: Odtajnili jejich sexuální život! Striptéři, nevěra, erotické praktiky, pikantní snímky...

Sex Moniky (†36) a Petra K. se propírá u ostravského soudu každý den. Tato intimní součást jejich partnerského života vypovídá mnohé o tom, jaká atmosféra mezi manželi, kteří navenek působili jako šťastný pár, skutečně panovala a jaký měla vliv na pozdější tragédii v Egyptě.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

subrosa1976
03. 07. 2015 16:51

Jo a zapomněla jsem něco o Monice... normální, průměrně inteligentní ženská, co se sama sobě líbila, co se chtěla líbit i jiným, která se prostě chtěla mít ještě lépe než se měla s Kramným... takových je mnoho, co hledají bohatého partnera a ne lakomce, ale o tom život zrovna není a bohužel narazila v té své lodi snů na tvrdý útes, o který se pořezala a bohužel který jí zabil!!!

subrosa1976
03. 07. 2015 16:44

Sleduji to celé od začátku, jsem přesvědčena, že vrahem je na 99,9% Petr Kramný. Jeho profil osobnosti napovídá tomu, že se jedná o egocentrického, sobeckého, lakomého, žárlivého člověka, který má rád hlavně a především sám sebe. Neunesl tíhu pomyšlení, že mu je manželka nevěrná a začal sebe tak litovat,( neboť si materiálně sám v sobě říkal, že je chudák, který jí platí oblečení, auto a dovolené a ona si dovolí ho podvádět, a s ním nespávat často) až jí prostě chladnokrevně zabil a to i s dcerou, kterou chtěl smazat ze svého života, aby mu Moniku nepřipomínala. Navíc chtěl začít s někým novým bez závazků a užívat si a určitě si v sobě sám řekl, že bude na ženský zlý a bude je využívat jen k sexu a nic jim nebude platit, protože chudák vše platil Monice a stejně ho podvedla!!!!! Neskutečný podíl na jeho profilu osobnosti má jeho hloupá a velice primitivně emočně nevyzrála matka, která ho rozmazlila a která klidně a v pohodě kvůli lásce k synovi, kterému by odpustila cokoliv na světě, odškrtla svojí vlastní dceru, která jak se zdá, je z celé rodiny emočně nejvyspělejší! A v neposlední řadě musím konstatovat, že ti slavní kamarádi, co ho informovali o nevěře manželky bych osobně nakopala do... protože v Kramným jen podpořili motiv k vraždě a nepřímo k ní napomohli!!!! Pokud jim to ještě nedošlo, tak bohužel je to tak!!!! Myslím, že obžaloba to vidí stejně, jako já a trest 25 let ho nemine. Kramný se měl rozvést a najít si jinou pokud byl hotový z nevěry a ne se mstít vraždou! Takto se přeci spory nesmí řešit!!!!!

setroseuros
03. 07. 2015 18:07

moje rec! taky si myslim od prvniho dne, ze to udelal on! proste intuice ! a kdyz promluvil z Egypta a pak jeho chovani tehdy, pak i ted u soudu me o jeho vine utvrdili na 100%! Myslim si, ze v tehle rodine jak sve i PK je po cele leta kormidelnikem matka a nese tady taky svuj dil viny! A je presne stejna jako PK , nikdy to neprizna! Jedina normalni je tady Lenka! A ta protoze veci prokoukla a rekla svuj nazor, zustala v nemilosti! Lepe vsak byt odvrhnut nez zit s takovou mordpartou! Lito mi je trochu nevlastniho tatu , ktery je asi taky dobre pod pantoflem a musi drzet jiste cele leta hubu a krok!

st.rec
03. 07. 2015 16:13

Pořád jen melou nepřímé a zbytečné otázky.Zmrvili pitvu a někdo tím něco chtěl zakrýt a ať mi nikdo neříká že ne.Když ráda provokovala,mohla si způsobit průšvih sama­.Ara­báši,­musli­mové a podobná etnika se rádi pomstí každému.

lukreciaborgia
03. 07. 2015 12:09

U toho ostravského soudu to musí být jako v bordelu.Sám sex.Myslela jsem si bláhově,že se tam bude řešit vražda dvou češek v Egyptě,když Vít Legerský a policejní boys mají tolik důkazů,když policejní prezident Tomáš Kužel byřvával do bulváru,že Kramný je vrah a zatím se probírá s bulvárem u soudu sex.Kdo ,kde,s kým,to je soud,kde měli mít důkazy.Zatím nemají nic.Že dělal s elektřinou není podstatné.A ta soudkyně je padlá na hlavu???Má soudit a né se vyžívat v sexu u soudu.je to hrozné,kde naše soudnictví došlo.

ararat
03. 07. 2015 15:49

lukreciaborgia
ale bohužel to s tím přeci souvisí...že Kramný je vrah si myslí ve většině,a to proto,že byl poslední kdo s nimi byl a zbytečně se vymlouvá na nějakou otravu..tak se nerozčilujte

setroseuros
03. 07. 2015 18:15

taky mi to bylo divne , proc porad resi zda mu byla neverna a zda o nevere vedel a pak mi to doslo! Hledaji motyv! On tvrdil ze nevedel, ze asi byla a svedci nejmin 3 rikaji , ze vedel! Takze motyv by byl bud nevera nebo nasledne planovanej rozvod . A protoze rozvodem by se Kramak musel delit o ,,svuj.,, majetek a vrazdou ne......

DutchSchulz
03. 07. 2015 10:28

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

anka
03. 07. 2015 14:42

1. asi ji dal penize, aby si nechala udelat fotky od profesionalniho fotografa
2. z toho co ona vydelavala se treba platitla hypoteka, nebo jidlo, zbytek penez sel do rodinneho rozpoctu treba...takze kdyz jeden chtel extra penize na neco - musela to resit se svym manzelem ..to je preci normalni, ze v rodine delaji rozhodnuti oba dva....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.