Kensingtonský palác zveřejnil na sociální síti Twitter první společné foto prince Georgea (22 měsíců) a jeho sestřičky Charlotte (1 měsíc). George se navlas podobá svému tátovi, který se ve stejné póze fotil s bráchou Harrym před 31 lety!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Aha, tak to jo. A to, že neděláš mezerník po čárce je taky hovorově. Víš kdyby ses přestala stále na.sí.rat do ostatních přehlédli by možná taky, že česky neumíš. Ale takhle.....
matyldo-rut a víš že mi to je tak jedno,já to neprožívám,pro mě je důležitější zda ten člověk co píše hnusoty,je horší než nějaké čárky a tady nejsme ve škole,tady se to až tak nebere,je mi to docela směšné,protože docházejí argumenty,tak se hledá jak najít chybu...no a klidně si hledejte chyby já je na vás také vidím a to je mi fakt ukradené
...tak ještě jednou, ty se sice zastáváš všech o kterých se zde píše, ale obratem napadáš sprostě diskutující, takže kdo je vlastně horší, ti co napíší svůj názor, ale chovají se k ostatním diskutujícím slušně, nebo ty, která se všech o kterých se píše zastává, ale současně se jako primitiv naváží sprostě do diskutujících? Děláš ze sebe něco co nejsi, proto ti to lidé vrací. Na jednu stranu si hraješ na tu, která je nad věcí, vzápětí sprostě osočíš každého kdo má jiný názor. Takže se zamysli nad sebou nebo si přečti své příspěvky, to je počteníčko. Dám ti jednu radu, piš k článku jako ostatní a nech ostatním místo na vyjádření. A troichu sebekritiky by neuškodilo. Jinak nic ve zlém.
no kuni**čko,ano jsou to TA miminka a co jako má být? trhá ti to žily ?,mě ne jsem v pohodě,pořád na tebe v chybách na tebe nedosáhnu už nemáš co vytknout tak hledáš k*kotiny,jak nějaký ubožák
A ty to víš, že kopíruje? Tohle je klasika, i já mám takovou fotku s bráškou, to kopírovala Diana moji mámu? Jo a podívej se jak je malý Georg podobný Kate, srovnej tu fotku kdy byla Kate malá s touto. Tady máš důkaz, že rodila sama. Tebe by měli zavřít za ty tvé lži, ty musíš být hoooodně neštastnej.
Jaký důkaz,že rodila sama ? V dnešní době je běžné,že je uměle oplodněna náhradní matka..prostě vzali vajíčko od Kate uměle ho oplodnili spermií Wiliama a vložili to do náhradní matky..co na tom nechápeš ?
Jenže on tady kdysi psal, že je Kate neplodná a nikdy své děti mít nebude, chápeš, on jen lže a lže. Ten dělá, že vidí každému kráslovskému páru až do postele.
Neplodnost se dá dneska léčit..buď umělým oplodněním neb o umělým oplodněním náhradní matky..dříve to nešlo a ženy,které měly třeba nějaké srůsty končily bezdětné..jednu takovou znám..nakonec děti adoptovala..mohla by je mít jen díky náhradní matce,jelikož jí kdysi zkazili operaci slepého střeva a díky tomu nemohla donosit dítě..každopádně ani neplodný člověk není méněcenný..
Ano, to chápu, já jen nemám ráda takové lidi, kteří jen a jen jiné, známé osobnosti haní a vymýšlí si nesmysly. Takové ty jejich teorie a pak už tomu sami věří. Nevadí mi jiný názor, ale vadí mi to zlé co šíří.
Ty to žereš, zajed si do Anglie a tam uvidíš, Kate je velmi oblíbená, problémy s královnou nemá a Charles je pořád ženatý s Camillou, podle Globe by musel být už asi 12 x rozvedený. Věř Globe, sami Američani ho mají jako comik.