To je silné kafe! Rychtářovy narozeniny se blíží a stále častěji se ozývá chmurné proroctví! Co mu lidé přejí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

To je silné kafe! Rychtářovy narozeniny se blíží a stále častěji se ozývá chmurné proroctví! Co mu lidé přejí?

Sprosté narážky na inteligenci vdovce, výhrůžky fyzickou likvidací, a bohužel i přání toho nejhoršího. To a mnohem víc se o sobě na internetu často dočítá vdovec Josef Rychtář (56). Brzy oslaví narozeniny, ke kterým mu minulý rok manželka nadělila vlastní smrt. A právě nejdrsnější z obhájců Ivety Bartošové (†48) mu prorokují, že letos skončí stejně!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

b.r.s.a
13. 04. 2015 12:19


Alkoholika na práškách a navíc když sám !! nechce .... , tak s
tím nikdo vůbec nic ale opravdu vůbec nic nenadělá.
Rychtáře neRychtář , ale tak to prostě je.

hejhej
13. 04. 2015 12:34

antonius.j.: O Ivetě toho všichni víme dost, ale diagnozy mimo alkohlismu jsou dohady.
Iveta téměř před rokem spáchala sebevraždu, v den Rychtářových narozenin, což o mnohém vypovídá i u alkoholika.
Rychtář je odporný nejen svým násilím,ale jak se cpe neustále do TV a bulváru se svými lži.

ararat
13. 04. 2015 13:00

Rychta,je nemocen,tak jak byla nemocná Iveta,no nebyl to jen alkoholismus,ale trpě depresemi ,to je možná že kdo to nepoznal tak odsuzuje,že byla nemocná o tom není pochyb,ale Rychta nebyl její berličkou a jen ji ždímal jak nějaký zlatokop..Iveta už má klid a ten ať se trápí,mě ho líto není všem staví nějaké překážky a ani jeden ze synů už s ním asi ani nesdílí jeho problémy..je prostě sám

antonuis.j
13. 04. 2015 13:07

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mpads
14. 04. 2015 06:03

antonuis.j N) Léčit se chtěla na závislost, ale vše něco stojí i ta léčba. Hypotéku měla za víc jak 34000 měs. a léčení není zadarmo.Nechtěla se léčit globálním přístupem aby jí pacienti pozorovali, tím trpěla její psychika Léčba a ještě hypotéka a měla exekuci hned po Pomejovi. a Štaidl placení Ivety dal na podmínku přepsaní domu na Artura. Syn měl 15 let a nepotřeboval materiální starost matky, ale mámu měl rád, jinak by za ní nechodil a nepovídal si o holkách , hudbě ,škole a k mámě se těšil.Iveta mu vše dovolila a rozmazlovala. Před synem s výčitky si nedovolila pít. V době odebrání syna a jistém usmíření se Iveta dohodla s Arturovým otcem o Arturovou vyspělost a výchovu s kontrolu ke vzdělání Ona byla ve finanční nouzi a neuměla s toho vybruslit a ještě si věřila, že všemu není konec, aby si vydělala, nebo měla nějakou oporu k financím. Rychtář ji okamžitě zbrzdil a vnutil se k Ivetě, po vyhazovu jako opora jak byla rozhodnutá a přesvědčena přáteli k léčení ústavně po ostudách 2012. Na Rychtáře doplatila Iveta z celou poslušností k němu a nevěděla co má dělat. Prášky jí dával se sobeckým úmyslem. Vynechání prášků bez náhrady vede k okamžité destrukci psychiky a domácí léčení jak na alkohol a závislost léků byla Rychtářova hovadina ze zabráněním ú.léčení..Psychická nemoc byla už za Hanke Hanke dokázal za den Ivetě přemluvit k léčení a Iveta léčení vydržela.To byl s ní jen rok.Rychtář 3 roky.Po léčení při Hanke se jí ujal kontrolně Saavedra.a Iveta uspěla na 2 roky bez alkoholu.Pomeje to pokazil, Nebral dřívější problémy na IB doléčení,ale neomezoval jí.Za Rychtáře,nemohla s vnucovaným domácím léčením uspět a řádně se vyléčit. Naopak, zhoršoval její stav a ještě se vnutil do svatby pro zneužití peněz Iveta, ani nevěděla že si vydělala statisíce.Rychtář jí to úmyslně tajil.Když se chtěla rozvést a začít znova s penězi ,v nemoci byl jen bulvár na vydělání Rychtář musel říci že se peněz nevzdá a na dům byla hrozba exekuce. Artur chtěl bydlet u mámy a rád.

nicnezpravda
14. 04. 2015 00:48

Ano alkoholici častěji páchají sebevraždy..ale to není omluva..on to věděl rok !!!! že chce skočit pod vlak ! Pokuď není úplný dement ( i když do toho nemá daleko) asi mu došlo že skočit pod vlak je na 99 procent jistá smrt ! Takže z toho vychází to,že čekal,až se zabije..jelikož se nijak nepokusil tomu zabránit,naopak !!

nicnezpravda
13. 04. 2015 17:55

A co jako ? Prošvihl jsi,že málem zabil Darinu v roce 2012,to je ti snad málo ?

mpads
13. 04. 2015 23:59

antonuis.j Kdyby jí chtěl pomoci, tak jí nemanipuluje proti přátelům cokoliv zakazuje, když jí byla nabídnutá přáteli pomoc(iveta měla sbalené věci a jít se léčit) Nedržel doma ,neodvedl z Itálie,nesliboval ,vyhrožoval a ženil se. Měl jít do *** po prvním vyhazovu a ne se vnucovat a tím by jí pomohl. Přátelé byli na blízku. Sliby Rychtáře byly jen, aby se přilepil na její peníze, ještě jí úmyslně dopoval prášky z černého trhu. Nepíšu úmyslně o alkoholu. Nebyla by mrtvá, ale několikrát vyléčena s dohledem, třeba Saavedry psychiatra. a přátele by ji nenechaly o samotě a bez peněz, když u ní nebude psychopatický Rychtář .Rychtář ji odváděl z rozhodnutí úmyslně min 5x a překazil z vyhrůžky a zneužitím závislosti Ivety ochránit dům a splatit.Rozhodnuta byla jít odborně k léčení, ale Rychtář vymyslel největší vražednou blbost, že to zvládne s domácím léčením a hezky sám bez odborných znalosti vnutil Ivetě.....Mluvil o léčení odborným, že jiná možnost není a sváděl to na Ivetu, že ona nechce.se léčit. Chtěla, ale Rychtář to nedovolil a hrozil Hádej proč.Pro peníze, bulvár a strachu Ivety o dům zneužil k manipulaci , jinak by peníze neměl.Játra se ničí hlavně prášky. Kombinace a dávaní alkoholikovi prášky je úmýslné zabíjení a je to neomluvitelný trestný čin a je jedno jestli ji dal jen jednu tabletku bez kontroly lékaře.Věděl, že alkoholik nesmí žádné prášky, ani dostupný acylpyrin Navíc věděl o plánování sebevraždy 2013 a 2014 a tajil to před všemi.Za deprese Ivety může neštěstí v lásce hypotéka její nevýdělečnost a hrozba exekuce. Sebevražda byla majetková ochrana pro Artura. Při rozvodu by dopadla na ulici. Jsou lidé horší z játry a žijou,protože se dozvědí o své nemoci jater a začnou být opatrní.Rychtář nenechal Ivetu ani vyšetřit a nechal jí v nevědomosti o svém zdravotním stavu, když si stěžovala často na bolest. Radši ji cpal nezákonně prášky na lekařský předpis. Alkoholickou demenci měla jedině s Rychtářem,žila ve strachu o dům a budoucnost

nicnezpravda
14. 04. 2015 00:23

Nevím jak na to byla Iveta zdravotně,po fyzické stránce,asi moc dobře ne,ale kdyby se skutečně léčila v odborném zařízení a hlavně jí dal Rychtář konečně pokoj,tak mohla žít třeba 15 let..s Rychtářem neměla šanci žít pouhý rok od svatby..léčitel řekl,aby se nevdávala a přestala vystupovat,Rychtář prosadil opak a odmítl její léčení..

mpads
14. 04. 2015 01:34

nicnezpravda Ještě navíc Rychtář Saavedru vyhodil a ujal se Ivety sám se špatnými nefunkčními jinými bylinkami a navíc prášky.Rychtář Ivetu zabí­jel.­.Nep­řipus­til. aby jí někdo mohl pomáhat a nechtěl vyšetření.. Se Saavedrou Iveta byla v pohodě,nepila a nepoužívala prášky, jen bylinky.Zářila štěstím.Některé byliny mají tu moc,že člověk nepotřebuje alkohol, nebo prášky a vyrovnává psychiku..Jiné byliny léčí játra.Kdyby se Ivetě přitížilo sám Saavedra vypověděl, že po potvrzení telefonem by jí dopravil k vyšetření lékařům. Telefony bral Rychtář a říkal, že Iveta nic nepotřebuje a o Ivetu se postará sám.V USA se ustupuje od chemických léku u nemocných ústavních, protože utlumují a ničí pomalu mozek, ale vlastně neléčí a lidé po dlouholeté době se střídavými výkyvy jsou na tom ještě hůř a někteří se zabijí i rostlejší děti.Studie USA.Byl tam poprask se sebevraždami dětí od chemických léků naordinované lékařiNavíc je člověk trvale závislý na lécích, proti depresi.U bylinek to odpadá.Pokud nemá mozek správnou hladinu serotoninu v mozku, je člověk v neustálé depresi se vyrovnávat s realitou a je úzkostlivý. Není to jen o psychice, ale správné chemií mozku. Serotonin se ničí alkoholem a chemickými prášky a správné byliny jsou pro tvorbu serotoninu v mozku. Saavedra byl i léčitel po ústavním léčení Ivety po Hankem. Iveta se Saavedrou se léčila půl roku bylinkami .Saavedra předal Ivetu Pomejovi, když se brali a varoval, ať jí nepřetěžuje prací a odlehčí od myšlení finančních problémů .Iveta práci pro psychiku potřebovala,ale neměla být přetěžována. Pomeje měl Ivetu na dva roky zdravou a kašlal na to, že Iveta musí být v dohledu a, že léčení nekončí. Martucci překazil pracovní řád i s nástupným léčením a po rozchodu Iveta byla úplně na dně a bez peněz.Martucci i Macura měli ze začátku vinu.Martucci to odčinil, že umožnil přes otce za 500000 na přáni Ivety zahraniční sanatorium. Rychtář se chytil Ivety po Mart. zbrzdil přátele. Od té doby se Iveta s toho nevyhrabala.

anezat
14. 04. 2015 14:51

kiwi65
13. 04. 2015 10:39

Nejlepší by bylo už o tom blbovi přestat psát.Zviditelnil se na alkoholičce až až.Ať si žije svůj život a klidně ať si skočí pod co chce,ale na to je moc velkej srab....

b.r.s.a
13. 04. 2015 12:27

Chtěla bych vidět Vás jakej by jste byl hrdina

sirpatriksvec
13. 04. 2015 09:50

Někteří lidé už to hodně přehánějí, nechápu co proti panu Rychtářovi maji za Ivetinu smrt rozhodně nemuže.

blackpetr
13. 04. 2015 13:33

Vinit z její smrti někoho jiného než jeho?... no snad jen kombinaci p.Rychtář+média. První ji naléval a dopoval, a ti druzí se na tom smáli a podporovali to, protože jim šlo jen o články.

Rychtářovi fanoušci to ale nepochopí. Já zas nepochopím fandy p.Rychtáře...

(prohlašuji, že nejsem fanda I.B.)

nicnezpravda
14. 04. 2015 00:26

Sem napište Váš názor Ale může,věděl rok že chce skočit pod vlak a řekl to snad někomu ? Ne,řekl to až poté co se jí to povedlo a byla mrtvá..

robin5
13. 04. 2015 09:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lambrika
13. 04. 2015 09:36

Na hrubý pytel , hrubá záplata.
Kdyby se pořád nezviditelňoval, nevytahoval staré osobní věci a nezatahoval do svých lživých sprosťáren i rodinu , tak po něm ani pes neštěkne.

hejhej
13. 04. 2015 10:34

lambrika:
Jenže Rychtář je tak moc hloupý, že mu nevadí převážně negativní diskuze a reakce na jeho odporné chování, jemu stačí, že se o něm píše a že mu jeho TV NOVA dává prostor k lživému blekotání.
Rychtář je nula, mimo fyzického a psychického násili vůči lidem, kteří s ním nesouhlasí, neumí nic.

nicnezpravda
14. 04. 2015 00:27

prostitutky které měl Rychtář po smrti Ivety v jejím domě řekly do bulváru,že nestál v posteli za nic

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.