Jak čertík z krabičky: Rychtář poplival Sepéšiho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Jak čertík z krabičky: Rychtář poplival Sepéšiho!

Po Ladislavu Štaidlovi (70) se vdovec po Ivetě Bartošové (†48) tvrdě obul do dalšího expartnera tragicky zesnulé zpěvačky. Zatímco pro Ivetu byl Petr Sepéši (†25) osudovou láskou, Josef Rychtář (56) ho nazval kure*níkem!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

pizzaoo
26. 03. 2015 12:42

Rychtář je prvotřídní grázl, který byl pro Ivetu zřejmě tou poslední kapkou, aby to všechno skončila, ale Sepéši taky rozhodně nebyl žádný svatoušek. On Ivetu zcela jistě nemiloval a ani ji neměl rád tak jako ona jeho. Jeho románky a podvádění Ivety jsou všeobecně známé, myslím že jí tím taky musel hodně ubližovat a že to možná dost zdeformovalo její psychiku a proto byly pak její další vztahy s muži tak problematické ( plus samozřejmě jeho tragická smrt, ta ji zasáhla nejvíc ). Ale jeho syn by měl rozhodně pomlčet, Iveta Sepéšiho milovala a nic špatného mu neudělala, tak proč by jejich setkání nemělo dopadnout dobře? Taky sem slyšel Belhocinův cover Červenám s Věrou Patt a to je opravdu tragédie,když neumí zpívat tak proč se o to proboha pokouší? Jeho tatík z toho musí v hrobě rotovat, to je znesvěcení tak krásné písně, jaké si nezaslouží ani Iveta a ani ten Sepéši. Suma sumárum,tentokrát ač nerad,musím s Rychtářem souhlasit. Belhocine ať si Ivetu vůbec nebere do úst, když ji ani neznal.

anada
26. 03. 2015 12:40

Pro Ivetu byl Petr na 100% osudová láska, myslela na něho poslední dni nešťastného života, který prožívala s Rychtou. Mluvila o něm, jako o osudovém muži, to že ji podváděl za to ani nemohl, zbývalo mu málo času na to, aby si užil, proto žil naplno a nedovedl si vysvětlit, proč jí byl nevěrný. Vlak volila, jako důkaz spojení s Petrem navždy,

pizzaoo
26. 03. 2015 12:50

No jo ale Sepéši jaksi nevěděl jak málo času mu zbývá a že tragicky zemře. Na nějakou magii fakt nevěřím, takže těžko mu něco přikazovalo aby ji podváděl a užíval si protože má málo času. Podváděl ji prostě proto, že to taky nebyl žádný svatoušek a Ivetu nemiloval. Ona jeho milovala a byl to pro ni osudový muž, ale něco mě vede k tomu že si ho až moc idealizovala a že on si tolik její lásky nezasloužil. Jen to že pak náhodou tragicky zemřel z něj ještě nedělá nejlepšího chlapa, jakého kdy Iveta měla. Je možné že později skutečně potkala muže, kterému na ní záleželo a který ji miloval ale ona už toho trápení a bolesti měla za sebou tolik, že už nedokázala udržet normální vztah. Ale Sepéši to nebyl. Rychtář je prvotřídní svi.ně o tom žádná, ale tentokrát má pravdu v tom, že Sepéšiho syn se skutečně nemá co vyjadřovat na adresu Ivety, když ji ani neznal. Iveta, ač je to u tak krásné ženy téměř neuvěřitelné, prostě nikdy neměla štěstí v lásce.

hejhej
26. 03. 2015 15:40

pizzao: Sepeši vetu nepodváděl, on s ní nechodil. To si jenom ona vysnila a pojala jako fakt a nutila ho, aby jí miloval.

kubajakub
26. 03. 2015 17:10

Jo, ona byla debilka, o každém vykřikovala, že je první, jedinej a osudovej, byla primitivní a skoro celý život z chlastu těžce dementní, lhala i sama sobě, a hezky skončila - tak jak žila. Stejně byla k ničemu, tak co.

hejhej
26. 03. 2015 14:31

anada: Pro Ivetu byl každý muž osudový, na celý život a
s každým chtěla dítě, a že jich měla.......
Největší katastrofou byl primitivní blb Rychtář, proto sebevražda po 7 měsíčním manželství.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.