Petr Kramný milionářem? Neúspěch policie mu zaplatíte i vy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Petr Kramný milionářem? Neúspěch policie mu zaplatíte i vy!

Rok a půl se táhne kauza dvojnásobné egyptské vraždy Moniky (†36) a Klárky (†8), které měl podle českých vyšetřovatelů připravit o život Petr Kramný (36) pomocí elektrického proudu. Bez možnosti nechat prozkoumat místo činu vyšetřovateli je však jakékoliv další dokazování trestného činu odsouzeno k neúspěchu. Podezřelý se tak může brzy dostat na svobodu a navíc mu vznikne nárok na odškodnění za čas strávený ve vazební věznici.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

daisy.d
04. 01. 2015 00:06

tak si srovnej v hlavě ty a uveď nás do obrazu. Co takhle konkrétní případy? Co? Máš nějaké eso v rukávu, a nebo jsi to ty co nancáš voloviny? Tak do toho . Copak máš za superdůkazy v tomto případě? A když máš, proč tomu chudákovi nejdeš na pomoc? Copak? Já s tebou nebudu a nechci polemizovat, ale tvé teorie jsou k smíchu. Nevíš nic, a vykřikuješ o nevině o odškodnění. I kdyby ho neodsoudili, odškodnění zaplatíme tak stejně, jako třebas všechny prohrané arbitráže, o kterých se ani nedozvíš. Ale jak tady už někdo psal - je mu to jedno, protože stejně nic nedělá (nepracuje a neplatí žádné daně).

prroud
03. 01. 2015 23:33

Ano daisy,tim tvrdim ze vina je na Egyptu,protoze sam neohledal dukladne misto cinu,nezajistil ho a neumoznil nasi kriminalce ohledani!!!! A na tom trvam,dohoda nedohoda!Jestlize se to nestalo ani na primou intervenci z nasi strany,pak v tom je cosi jinyho!!! Jestli personal hotelu,nebo to Kramny tvrdil,to nevim.A prave proto ze je Kramny nicka stejne jako ty nebo ja,v tom nevidim zadnou logiku kdyz o nic neslo!!!! Mohli je pustit a nechat delat svou praci a stejne dobre mohli poradne udelat svou praci! Neudelali ani jedno z toho! Takze se se svym tvrzenim prober a zacni uvazovat uplne normalne.Uz kdysi jsem jasne napsal,ze nesouhlasim s ocernovanim Kramnyho dokud mu nebude prokazana vina a na tom trvam.Jestli mu neni prokazana proto,ze je nevinnej,nebo proto ze jsou obe strany neschopny je uz vec dalsi! Na kazdej pad ma Egypt nejakej duvod proc nespolupracuje a mlzi a nejaky dohody to urcite nejsou,jsou to jenom prachy!

daisy.d
03. 01. 2015 23:57

už jsem to tady napsala jednou. Kdyby ho v Egyptě pověsili (což by se stalo, kdyby ho soudili tam - a on se toho oprávněně obával), neprospěli by si tím. Ale kdyby to skutečně udělali s verdiktem, že je on vrahem, jak bys se na to díval pak? Myslíš, že by s tebou (nebo s ČR) polemizovali o důvodech, důkazech?. A to je právě to, čemu se chtěli vyhnout. I kdyby měli milionkrát pravdu, nevěřil bys jim ( a asi ani já). Zachovali se férově a nechali to na nás. Pročpak tam Rejžková nechce? Napřed jo a pak najednou ne? I ona už ví. Dnešní článek (slátanina) je jen o tom, že by ho měli pustit. Jenže je už dnes jedno, jstli dostane odstupné na jeden rok vazby, nebo třebas 15 měsíců.. Apel je na to, aby ho pustili. Pak zmizí (to by udělal každý, komu hrozí doživotí. A i kdyby ho pustili z vazby, nezprostí ho obvinění - to musí stejně udělat soud. šlo by jen o vyšetřování na svobodě. Pustit neznamená zastavit trestní stíhání. A zatím žádný vrah nebyl vyšetřován na svobodě. Proto Kramného nepustí na žádnou žádost ani stížnost Rejžkové. Já nic netvrdím, jen rekapituluji to, co se doteď událo. Pořád mě zajímá (a nejen mě), kdo první označil jako viníky personál z hotelu. Podle Rejžkové byl dokonce zatčen v Egyptě hotelový travič. A nakonec to nebyla pravda. Takže Rejžková kecá???

daisy.d
04. 01. 2015 00:24

A ještě si neodpustím poznámku k poslední větě. ...jsou to jenom prachy!.... Jaké prachy? Za co a komu? Kdo komu zaplatil? Jaké prachy máš na mysli?

marmat
03. 01. 2015 23:20

Jasně řekli, že soud proběhne v březnu ....Egypt/neEgypt

eremita
03. 01. 2015 23:12

Spekulovat nad tragédií, provedením, hypotézami o možném vrahovi je irelevantní. Matně vzpomínám, s jakými nadějemi odjížděli naši experti do Egypta snad před rokem. Příjezd avizoval bzké vyřešení případu. Jakoby v tomto případu fabulovali všichni...

daisy.d
03. 01. 2015 23:40

no jasně, fabulovali vyšetřovatelé, soudní znalci, soudní lékaři a patologové, psychiatři a psychologové, mnoho svědků. Prostě všichni se spikli. Jen P.Kramný mluví od začátku čistou pravdu a nic než pravdu (sice několikrát jinak, ale to je jedno, co řekne P.K., to je svaté). Všichni se jinak spikli proti němu a on je nebožátko úplně poškozenej a další oběť tragédie na Nilu (ˇjak to trefně zazval magor Vilon). Vlastně všichni jsou naprosto blbí,jen P. Kramný je chytrý a intelinetní. ............ No to úkladní vrahové bývají často nadprůměrně inteligentní. Proto jsou si jistí svým počínáním. Jenže ve lžích se pak každý utopí.

prroud
03. 01. 2015 21:37

Zase preklep "marneni vysetrovani"

prroud
03. 01. 2015 21:35

lukreciaborgia,kdyz zustaneme spravedlivy,je potreba rict ze nemuzeme urcite sazet na jeho nevinu,ale ani na jeho vinu.Plati presumpce neviny dokud neni prokazana vina.Ta prokazana neni,je tedy pred zakonem nevinnej,ale presto sedi ve vazbe,a to pres duvody ktery jsi uvedla,spravny duvody.Navic si myslim,ze ho Egyptani jen tak pro nic a za nic nepustili,proste neco vedi co se nema siroka verejnost dozvedet.Kdyby byl jednoznacne vrahem,nikdy by ho takhle nepustili.Mozna jedine v klepetech a doprovodu kriminalistu,kdyby mel stesti.Z toho pak vyplyvaj nasledujici otazky proc z nej udelali doma zrudu a vraha,proc ho zavreli bez zjevnyho padnyho duvodu a kdyz,proc ho nemohli zverejnit kdyz uz zverejnili celou kauzu,jeho zverejnenim by rozhodne nehrozilo zadny mozny marni vysetrovani,takze duvod byl zjevne jinej...........

daisy.d
03. 01. 2015 22:17

hahaha - ty jsi fakt úplně mimo, kámo. Egypt nemá s ČR žádnou dohodu. Odsouzení vraha na svém území a podle jejich soudu skutečně není nic, čím by si vylepšili reputaci ve světě a jediný lukrativní příjem pro svoji zemi. Jejich pravidlo je "hrát mrtvého brouka". Kdyby to bylo na nich, klidně ho popraví v Egyptě. Do světa vyhlásí že byl vrahem. Nemají dohodu s námi, nikdo by jim nemohl nic komentovat.

daisy.d
03. 01. 2015 23:07

takže ty chceš tím říct, že vina je na egyptské straně? Personál hotelu, jak to prezentoval Kramný? On toho nakecal nepočítaně. A ty máš důkazy, že za to můžou oni? Pustili ho proto, že si s ním nechtějí pálit prsty. A odsoudit by ho mohli, ale čemu by to prospělo? Dohoda s Egyptem není, odsouzený by byl náš občan, tak jako nekomunikují teď, nekomunikovali by ani v případě jeho odsouzení na území Egypta. Oni ví, proč ho pustili domů. Je možné, že za to dostali zaplaceno. Rejžková hlásala, že tam pojede s Kramným na rekonstrukci. A pak zas hlásala, že nepojede, protože mu tam hrozí nebezpečí a rodina si to nepřeje. Proč si ona myslí, že mu něco hrozí, když je to ubožátko nevinné? Co myslíš ? Ona ví, že už tam nemůže. Vůbec nikdy. A Egypťany z toho vypusť, oni neměli jediný důvod to udělat. Co by z toho měli?

prasulka
04. 01. 2015 11:41

Souhlas,jediný,kdo měl motiv je PK!!!!

prdyvrdy
04. 01. 2015 17:50

no Egypťani ani neměli šanci je pozabíjet, když se tam motal celých 24 hodin tenhle moula co nic neví... toho by museli vzít bejsbolkou a ještě ho domlátit melounama.

prroud
03. 01. 2015 21:21

Nehlede na to,ze tvoje stadni zavery jsou ciste ovcansky.......mela bys se zkusit poohlidnout v alternativnich mediich po tom jak skutecne funguje svet,z tech oficialnich a drben typu AHA se to rozhodne nedozvis,ty jsou o tom stadu.

daisy.d
03. 01. 2015 22:11

víš úplný houno a nevíš, s kým si píšeš kámo, pozor na to

daisy.d
03. 01. 2015 22:12

jesti máš zájem, představím Tě, ty blbe

prroud
03. 01. 2015 21:18

Takze jsi hvezdo komentovala prvni.....

daisy.d
03. 01. 2015 22:10

no komentovala, to je pravda to nepopírám. Ale nikomu jsem při tom nevohrožovala A co víc, jestliže je "takra a bohaty...." jedna osoba, pak bych to musela být i já. Myslíš, že lidi stejného či podobného názoru jsou jeden a ten samý (jak jsi ty komentoval)? Pak tedy i já. Sorry, ale jsi zaujatý a neobjektivní. Hážíš všechno a všechny do jednoho pytle.

prroud
03. 01. 2015 21:17

daisy.d )))­))))))­),ne­otacej to,takovy "diskutery" mam uz davno za sebou
Reagoval jsem na tohle:
daisy.d
03. 01. 2015 19:18

no to nejsou , a ty máš kurňa problém

prroud
03. 01. 2015 19:53

daisy.d,kdyz te ctu,myslim ze problem mas v prvni rade ty sama............

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.