Život a paralelní světy sester Bartošových: Proč se nemohly vystát? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Život a paralelní světy sester Bartošových: Proč se nemohly vystát?

Přijela vůbec poprvé veřejně uctít památku sestry Ivety (†48), svého dvojčete. Kdysi rovněž zpěvačka Ivana Bartošová (48) na pražský koncert Královen popu dorazila ze Švýcarska, kde už dvacet let žije. Přijela s maminkou, bratrem Lumírem a manželem Stephanem. „Ano, toto je moje jediná veřejná pieta Ivetě,“ prohlásila. Iveta Bartošová spáchala na konci dubna sebevraždu skokem pod vlak.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mpads
20. 10. 2014 21:35

Všem co neví co je závislost po mnoho let. Přitom Rychtář to mohl ovlivnit a neovlivnil a brzdil, ať se zdrží komentářů¨. Jste mladí de.bilci a určitě všichni kouříte a pijete, Na starě roky , budete, jak Iveta a brečet z podlomeným zdravím. Znám mnoho známých, kteří ví že chlast je metla a stejně pijí, jak cigarety a rozbrečí se, když jím řekneš, ať jdou na léčení. V mládí silní a úspěšní na staré kolena trosky. Iveta nikdy nebyla vypočítavá, ale nešťastná a z neúplné rodiny a oporou dalších financí. Musela se živit sama z velkou hypotékou 5000000 kč a když chtěla celý život být se synem, prostě nemohla i kdyby šla na léčení. Sama si nevěřila a hledala ,aby měla rodinu. Časem jak člověk stárne má tím větší deprese a utíká z reality a citliví lidé, někdy vykolejí k závislosti anebo se rovnou zasebevraždí už v mladém věku. Jak závislost zasáhne do života, není to lenost, ale nemoc se zbavit unavujícího se sebezničení a neschopnosti pracovat. Iveta to měla těžké už proto, že byla celebrita a pro syna, chtěla co nejvíc, aby nemusel strádat. Peníze jsou zlem a tam to zlo začíná k nejistotě Štaidl už věděl, že Iveta nedokáže být bez Artura, proto dal Arturovi volnost, aby chodil k Ivetě co nejčastěji, jinak by už dávno bylo po Ivetě. Artur měl rád maminku a dával to najevo, tak jak Iveta .Někteří z vás mají choré mozky bez citu. honzadv je zkušený životem, jak 15leté dítě a komentuje kecy o nelásce a nikdy nemusel žít se závislýmí, anebo je znát a pomáhat z depresí nemocných. Kdyby Iveta byla sobecká, tak by se nesnažila jít zpívat a dělala, třeba akta do playboye za 3000000 kč. Nikdy na to nepřistoupila. Potom odmítala finanční pomoc ŠTAIDLA na hypotéku i Gotta jednorázově 1 000 000 kč. Strach z lékářů byl psychického rázu. Měla špatnou zkušenost, ale neznamená, že se nechtěla léčit. Za Rychtáře 3x a on to vždy zmařil.Před manželstvím 2x, proto, že by nebyl celebrita a prachy a musel pryč z domu. Iveta měla strach z finační budoucnosti a Rychtář Ivetu zneužil

mpads
20. 10. 2014 21:52

oprava: v neúplné své rodině.

sqela
20. 10. 2014 21:54

hohohoooo....... gloria by nebola?

honzadv
20. 10. 2014 22:25

honzadv
20. 10. 2014 22:24

Ty jsi magor na miliontou, stará bába se zabila sama, syna neměla ráda, jen sebe. KOneckonců by stejně natáhla bačkory za cca měsíc, nelehnout si na koleje. Dobře udělaa, myslela vždycky jen na sebe, dorota primitivní.

mpads
20. 10. 2014 22:52

Ty máš nějaké zkušenosti? Komentuješ z nenávisti a nejsi než mladý bl.b k určité generaci. Závislost je nemoc na kterou sám o sobě nemocný nestačí. Navíc ženy mají tendenci ke štěstí žít jedině ,když mají celou rodinu. Až vyrosteš a mlíko nebudeš mít na bradě komentuj. zbav se motorky a ohlas se, jak dlouho si vydržel bl,be.čku. a založ rodinu a začni být zodpovědný k rodině. Jinak nejsi nic s kydama co život sám přinese. Až přežiješ prvních 50 let bez toho, aby jsi nebyl závislý na něčem, tak se ozvi na AHA První co je jsi závislý na AHA a kydat. Už teď jsi nemocný. Vydrží ti to dalších třicet let kydat a nezametat před svým prahem? Třeba žereš bůček a jsi na něm závislý a jsi tlustý, jak prase.Ty máš rád sebe. Kdyby si měl rád lidi, zdržíš se komentářů b. lbe a mluvíš o sobě, jaký jsi bl.b

honzadv
21. 10. 2014 11:26

Jsi chudák a tupá hlava, onanující dědečku

honzadv
21. 10. 2014 11:29

Jsem závislý na dobrých knížkách, které léta sbírám, a na své milované rodině, které se věnuju a starám se o ni a držíme pohromadě. Jo, a taky na olivách a papričkách habanero, Jsem hubený, v pohodě a o závislcýh vím díky svým sousedům - ale oba se léčili, jeden jednou a od té doby skoro tři roky je čistej, druhý se léčil dvakrát a teď abstinuje rok - protože se chtějí starat o svoje děti a jsou normální. Jen manažeři s obrovskou zodpovědností neunesli stres - ale už jsou v pohodě. Na rozdíl od doroty Ivety se léčit CHTĚLI.

prasulka
25. 10. 2014 12:41

prasulka
25. 10. 2014 12:41

prasulka
25. 10. 2014 12:41

honzadv
20. 10. 2014 22:29

Btw - ten román si nech do kostela, stejně jsem přečetl jen začátek, nedá se to číst, ty tvoje zvratky, ***amotečku nenormální. Jasná věc je, že i ty jsi nejspíš vychlastaná primtivní troska. Tvoje "gramatika" a debilní kecy to jasně dokazujou. Bartošová byla lenivá zlá ***, která sváděla všecko na citlivou povahu, ale citlivou povahu měla stejnou jako kontejner plný flašek od kořalky, ty hovádko Boží.

prasulka
25. 10. 2014 12:41

goldsteinicik
21. 10. 2014 08:37

Tak já rozhodně nejsem mladý debil jak píšeš už mám v životě něco za sebou...Nicméně když už I.B tak obhajuješ dovol abych se k tomu vyjádřil. Matka, dobrá matka je ta osoba která je s dítětem každý den, docela obyčejně se stará...každá fáze dětství či dospívání potřebuje jinou péči, nicméně potřebuje ji. Tohle I.B evidentně nezvládla, nejdřív ho vychovávala Golda, následně pak otec Štaidl. Takže jako matka neobstála.
Zpěvačka? Mě se nelíbila nikdy, ale to je věc vkusu...Kariéru taky prochlastala... pomocnou ruku jí nabízelo víc lidí, ale musela by sekat latinu což se jí nechtělo, raději měla "CUCÍKY" a zelené a modré prášečky, nejlépe mix z obojího. Když budu léta konzumovat tvrdý alkohol, sypat do sebe léky po hrstech, musí mi být jasné, že si škodím ne?
Partneři...sestupná tendence.bohužel. Když měla Artura chtěl po ní Štaidl ať se vykašle na kariéru když si prosadila dítě...nechtěla. Nebo ta kauza s tím Třískou a ufony, patřila do blázince už tenkrát. Nevyrovnaná alkoholička se sklonem k narcismu a hysterii.

sqela
21. 10. 2014 10:27

Rozumne napisane. Tento nazor podporujem

honzadv
21. 10. 2014 11:17

Je nás hodně, rozumný člověk to prostě vidí.

prasulka
25. 10. 2014 12:41

prasulka
25. 10. 2014 12:41

hejhej
21. 10. 2014 11:06

goldsteinicik: Pravdivé

mpads
21. 10. 2014 11:13

goldsteinick. Když člověk kouří uvědomuje si, uvědomuje si někdo, že si vážně škodí? Alkoholička zprve nebyla a prášky taky nebrala.. Citově založená, ale byla. ŠTAIDL zavinil ,že její psychika šla zas dolů. Poprvé to bylo po smrti Sepéšiho Potratila kvůli Štaidlovi a podruhé si to nenechala vzít. ŠTAIDL Ivetě slíbil, že se rozvede,jak jeho děti dovrší 15 let, přitom to byl ku.re vník i když jí pozdvihl v kariéře.Pracovat musela, jinak by neměla peníze a navíc byla v kariéře, jenže Štaidl byl sobec a neoženil se s Ivetou, aby byla vzájemná podpora v rodině s dítětem a mohli žít harmonicky spolu Úplně jí nepodporoval a bral jí jak milenku. Iveta od něho odešla a Štaidl se stejně o 2 roky rozved. Chtěla rodinu i kariéru. Patřila do léčebny pro psychiku, ale kdo by chtěl celebritě škodit? Fanoušci jí měli rádi a vyzpívala si slavíka. Stalo se, že měla vélké sny a s tím přehnané nároky, Dům na hypotéku o velikosti dvou rodin. Čas znovu ukázal, že se její psychika a závislost nesmí přehlížet.a už je to velmi vážné a jde už o život! Co udělal Rychtář po Itálií? Vlastně jí svojí neústupností a manipulací zabil, kdy jí tahal z léčeben a Iveta pod strachem, řešila ještě víc svůj problém závislostí útěkem z reality celé 3 roky z Rychtářem. Poznámka : Příspěvek nepatřil tobě, ale honzadv, kde přímo urážel. U celebrit je život hop, nebo trop. Potom by už třeba nebyla zpěvačkou, kdyby poslechla Štaidla, aby nezpívala. Jako matka, třeba neobstála, ale to neznamená, že byla sobecká a měla ráda jen sebe a, že Artur neměl rád svojí maminku. Muži si myslí, že zodpovědnost k dítěti mají jen matky a svobodné matky to mají horší. ŠTAIDL ze začátku nedělal nic, aby to Ivetě usnadnil po rozchodu s ním. Závislí jsou nemocní a nedokážou sami sebe přesvědčit. Iveta byla ovlivněna přáteli a naléčení chtěla, před 3 lety Rychtář nechtěl a ona mu podléhala. V Itálií se měla po dovolené léčit. Zas Rychtář jí vyvedl i když nebyl a slíbil, že se bude léčit v ČR. Slib nedodržel, oženil se atd.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.