Nechutné tahanice tři roky po tragédii v Jaroslavli: Rodina a přítelkyně Vašíčka (†30) se soudí o miliony zesnulého hokejisty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 24. května 2025

Svátek slaví Jana, zítra Viola

Nechutné tahanice tři roky po tragédii v Jaroslavli: Rodina a přítelkyně Vašíčka (†30) se soudí o miliony zesnulého hokejisty!

Smutné, přesmutné! To si rozhodně český hokejový reprezentant Josef Vašíček nezasloužil. Bezmála tři roky po tragické letecké havárii v Jaroslavli, při které přišel o život z Čechů nejen Vašíček, ale také Jan Marek (†31) a Karel Rachůnek (†32), se rozhořel nechutný boj o peníze zesnulého hokejisty, který za svou kariéru vydělal skoro 300 milionů.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

illis
08. 08. 2014 21:29

A proč by neměla chtít, žila s ním 7 let, jsou lidé, kteří ví, že s ním žila v jedné domácnosti a jestliže je to pravda, tak proč by nemohla něco po svém partnerovi dostat. Proč se nevzali věděli jen oni dva a rozhodně nepředvídali, že se měli pojistit, kdyby se něco stalo . Nechápu, proč ji nazýváte zlatokopkou. Když její partner žil, tak se s ní jeho rodina stýkala, najednou ji z dědického řízení vyřadili. To je smutné a ne to, že by také měla něco dostat . Teď už je to věc soudu.

mandat
08. 08. 2014 21:34

Vyuzivala ho. Posledni rok s nim v Rusku nebyla. Kdyby ho tak milovala, tak by ho snad nenechala samotneho. V USA se ji libilo. Ted se zviditelnuje a chce penize. Jako za co ???????????? Ze s nim chodila ????????????? nema narok na nic. Ty rodice by se s ni ani nemuseli bavit. Je to parazitka.

rentierskej
08. 08. 2014 22:58

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

gabcakovamatinka
09. 08. 2014 00:07

No jo, v našem ,,právním,, státě se muže stát že odejde s holou ***í i když nárok má. Každej zákon má dnes mezery, kličky a dobrý právník dokáže divy. Je divné, že rok se někdo neozve a pak chce 20milionu. Děti spolu nemají tak o co jí jde? Ještě bych chápala, že bojuje za prachy pro dítě...dejme tomu, ale jinak? On vuči ní neměl žádné závazky a proto ani žádné povinnosti vuči ní nemá. Mohla by být ráda, že jí vubec něco nabídli ale nee, zacejtila víc. No uvidíme....

illis
09. 08. 2014 00:11

rentierskej Konečně rozumné slovo. Tvé komentáře nejenže mají hlavu a patu, ale ještě píšeš slušně .

lukreciaborgia
09. 08. 2014 08:51

rentierskej-ale to se stalo před 3 léty,takže ne podle nového,letošního zákona,ale zkouší to na soudy .A poslední rok v Rusku s ním ani nebyla.Dokonce se snad i rozcházeli.To jsem někde četla,prý to potvrdili svědci.

honzina
08. 08. 2014 18:26

Teda já jí viděla v televizi, hérečku, děs a běs, dělala jako, že jí to je strašně líto. Škoda, že jsem jí nějak nevěřila a myslím, že jsem nebyla sama. Měla by se holka spíš stydět, myslím, že jí nabízeli dost na to, že se s nimi přestala stýkat. Doufám, že soud bude rozumný a bude stát na straně rodičů a ne tý zlatokopky. Chudák J. Vašíček, ten se musí obracet v hrobě. Fuj!!!!!! Nána jedna!!!!!

rentierskej
08. 08. 2014 22:59

illis
09. 08. 2014 00:22

honzina Rozhodně není žádná nána a já také doufám, že soud bude rozumný ve prospěch partnerky zesnulého hokejisty.

marie60
08. 08. 2014 17:00

Na tohle bych byla blbá, protože jsem si vždy myslela, že většinou dědí manželka a ne ženská, která s chlapem žije jen na "psí knížku".

Pokud on měl sepsanou závět´ v které figuruje i jeho přítelkyně, tak by měla dostat to, co ji patří. Rodiče Josefa ji dávali dům ale ona ho odmítla..tak nevím co si mám o tom myslet.

rentierskej
08. 08. 2014 23:00

japome
09. 08. 2014 05:03

zákon je zákon ale u nás???? každý průměrný advokát dokáže , že žádný prachy nedostane - už za polovinu toho co chce ona

bibi-oliver
08. 08. 2014 16:49

nevím ,ale 7 let je dlouhá doba proč si ji nevzal?asi čekal a věřil ,že najde jinou?možná poznal ,že s ním je jen pro peníze?rok se jeho rodičům neozve ?to něco znamená.dobré vztahy tam asi nebyli od začátku,jestli je pravda ,že tu dobu co údajně s ním žila v cizině nic nedělal a žila z jeho peněz tak se ani nedivím vyškrtnutí z dědictví protože to si vybrala již za jeho života

honzina
08. 08. 2014 18:27

Asi věděl proč si jí nevzal. Nějaký důvod k tomu měl!!!!

rentierskej
08. 08. 2014 23:01

mrdounberlusconi
08. 08. 2014 16:37

honza54
08. 08. 2014 15:49

govana
08. 08. 2014 15:38

souhlas ,Míša je chytřejší.i když této to třeba nešlo..V každém případě 7 let nic díky hkjejisty nic nedělala a jediný kdo vypracoval syna k tomu co je jsou jeho rodiče né ona.Kdyby asi chtěl tak si jí dávno vezme.Jestli je pravda co jí jeho rodiče nabízejí měla si toho vážit neboť sama nic nevydělala .

marie60
08. 08. 2014 17:02

japome
08. 08. 2014 20:35

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.