Zatímco Lucie Borhyová (36) doma běhá kolem své měsíční dcerušky Lindy, kterou má se svým sporťáckým kolegou Michalem Hrdličkou (25), na Nově se podle všeho pomalu rozhořívá boj o moderátorská křesla. A ne vždy úplně čistý…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
No kdysi byla Nova o tom,co si myslí diváci a podle toho také "jela". jenže teď je to spíše o tom,která se víc předkloní a nebo která víc otevře pusu,no a podle velikosti si myslím,že je všem jasné,kdo tu hubu otevírá nejčastěji a nejvíc!! Takže si myslím,že místo toho,aby se starala o děti,zase dojde do televize a tu hubu otevře......
Je to tak, ti jsou oba příjemní a sympatičtí a profíci., Markéta je navíc moc milá a hezká holka, na tu se dobře kouká a fakt se dobře poslouchá, je opravdu profík a umí zprávy perfektně a adekvátně podat.
No páááni, kdo si tahle velkohubá nána myslí,že je?? Lidi hlasují tak,jak chtějí a ona se hned vzteká?? No tady je alespoň vidět,jak byly ankety doposud upravované v její prospěch,ať sedí doma na prde*li a stará se o děti a hlavně ať se stará o toho svýho zajíce, aby jí nevzal kramle jako ten první. NÁNA JEDNA NAMYŠLENÁ!!
ačkoliv Lucku nemusim, Kloubkova me teda opravdu nebere. Je namyslena a když se ji něco nelibi, tak byva i takova arogantni, proste pupek světa. Pusobi na me jako svata dala a nevi ani komu. Jsem proti.To i Ochotska byla lepsi!!
Lucko neboj, však Ty se vrátíš Každý normální člověk musí vidět, jak je Kloubková nepřirozená, mluví jedním dechem a pak ten její hlasitý nádech, to se nedá poslouchat. Už jsem to tady psala a nebyla jsem jediná - dechberoucí blondýna