Zpěvačka Iveta Bartošová volala podle serveru eXtra.cz den před sebevraždu své mamince Svatavě. Co bylo to poslední, co zesnulá zpěvačka matce oznámila? Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
jste cvoci
s matkou mluvila, a jak? Zase blbě!! Podle hovoru byla máti celkem klidná, když nepřijela.Asi s Ivetou zažila už i horší časy. A když byly horší časy, ani tak matka nepřijela...ani brácha..
Ale......protože byl vedle ní ten starej pablb tak je to všechno hodí na něj...jak typický pro všechny zdejší magory co na netu vysíraj 24 hodin denně. Naprosto stejně, jako když Iveta dělala jeden alkoholický skandál za druhým. Taky jste se tím doslova živili vy hyeny!!!!!!!!!!!!! Vy, co tu vysmrádáte mazejte to práce!!!! Všichni jste na dávkách ale na zaplacení netu máte co?? Jeden by z vás blil
já mám *** na svým, to buď v klidu
do práce ráno, protože večer lidi co fachčí dávno chrápou ty si taky nesoudná kravka
se uklidni nejsem z famílie toho starýho pablba, kdybych byl vykopal bych ho z Ivety baráku už dávno
já nefachčím já pracuju ale taky ani nevykrádám cizi majetky, garáže apod. dekuji za uklidnení, ze nejsi z te family, to se mi teda ulevilo tak uz šup šup do práce, utíkej, je tma jak v pytli, to se to bude dobře krást...
ráda bych zeptala novinářů, jestli někdo z nich uz oslovil organizace pro týrané ženy a jak ti se k tomuto prípadu staví. oni prece s týráním pracují , tak at se vyjádří, informací mají bohate.
A tohle má být důkaz, který obhajuje Rychtáře???? To se snad všichni zbláznili!!! On měl její telefon u sebe i když šel na nákup, takže kontroloval každý její hovor a ona neměla možnost komunikovat bez jeho vědomí???? A co asi měla mámě říct, když jí ten *** stál za zády??? Jdu si zítra , lehnout na koleje???? A kdo ten hovor nahrál ???? Jsem se nas.rala.
Opět šaškárna Rychtáře, který stál Ivetě za zadkem, když mluvila s matkou a možná s pěstí u obličeje. To není normální rozhovor matky s dcerou.
Navíc je to nahrávka Rychtáře, takže zase podvod. A proč jí nahrávál, už to není normální a smrdí podvodem, jako všechno, co to hovado dělal a dělá.
Je jasné, že Ivetu týral, jinak by nepotřeboval žádné nahrávky, větší zrůda jaký je Rychtář jsnad ani neexistuje.
To je dobře, že je blbej... aspoň vyšla pravda na povrch...jinak by to nikdo nezjistil. Myslím, že paní Darina sama ví, čím si prošla při rozvodu s ním...Bohužel, to teď odnesl lidský život...ale na druhou stranu, aby to bylo vyvážené, tak díky tomu bulvárnímu story, mohou ostatní ženský se najít a vidět, jak vypadá týrání a začít to řešit....NE, ale skokem pod vlak