Den před sebevraždou volala Iveta Bartošová mamince: O čem si povídaly? ZÁZNAM UVNITŘ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Den před sebevraždou volala Iveta Bartošová mamince: O čem si povídaly? ZÁZNAM UVNITŘ!

Maminka Svatava s dcerou, kterou naspoledy slyšela večer před sebevraždou.
Maminka Svatava s dcerou, kterou naspoledy slyšela večer před sebevraždou. (Foto pro Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, ara)

Zpěvačka Iveta Bartošová volala podle serveru eXtra.cz den před sebevraždu své mamince Svatavě. Co bylo to poslední, co zesnulá zpěvačka matce oznámila?  

Paní Svatava se nejvíce zajímala o zdravotní stav své dcery. Rozebíraly její jídelníček a váhu. Maminku znepokojilo, jak se Iveta ztrácela před očima. Zpěvačka naopak tvrdila, že pravidelně jí 3x denně velká jídla.

Probíraly i syna Artura, jeho úspěchy ve škole a možné odstěhování Artura od otce Ladislava. Společně řešily i zdravotní problémy jeho babičky.

„Je dobře, že to lidi uslyší, je neskutečné, kolik lží se šíří. Pokud vím, policie tuto nahrávku ještě nemá,“  řekl eXtra.cz vdovec Josef Rychtář.

Co říkaly o Arturovi? (Přepis záznamu)

M: „Tak jo, Ivetko... Co  Artur?

I: „Arťa ten se drží.“

M: „Hm...“

I: „Ten se drží, to je držák.“

M: „To je šikula, že? On se k vám vždycky přidá a v neděli jede?“

I: „No, teď přijde ve čtvrtek je svátek, v pátek jde do školy a v pátek zase přijede zpátky.“

M: „Aha…“

I: „Je tu rád, protože má volnost...“

M: „No, však právě.“

I: „Prostě sem chce…“

M: „Mu bude osmnáct. Ježiši, to je hrozné, Ivetko, to je hrozné, co? Osmnáct roků mu bude! To není možné, jak to uteklo.“

I: „Hm...“

M: „No, za chvílu...A ve škole dobré, že?

I: „Jo, baví ho to. On je nejlepší ve škole. Učí se a je strašně chytrý.“



M: „Už je to chlapisko velké. Už je šikovný.“

I: „Je.“

M: „Je hodný.“

I: „Je citlivej a hodnej po mě a po tátovi má taky (nesrozumitelné).“

M: „Od každého má něco.“

I: „Aspoň se neztratí.“

M: „Na chlapa je to třeba. Život je boj. Musí se umět bránit.“

I: „Počítá každej den, kdy mu bude osmnáct, už chce jít pryč.“

M: „Od Ládi chce jít pryč?“

I: „Říká, až mu bude osmnáct. By mohl odejít.“

M: „Od Ládi domů?“

I: „No sem. Domů. Tohle je pro něj domov.“

M: „Já vim. Ale bude mít daleko ježdění. Ne?“

I: „Jemu to nevadí.“

M: „To už je jeho věc, bude mu osmnáct, už bude rozhodovat o životě. A půjde do zahraničí pak? Nebo jak?“

I: „Jo chce.“

M: „Na zkušenou. Musí nabírat zkušenosti venku. (nesrozumitelné)“



Autor:  mpa,lbp

Přečtěte si
blu55
31. 5. 2014 • 09:08

Nahraval vse pro svoje pripadne alibi a zpenezeni pres media! PS: Je to chronicky psychopat, ktery uz davno mel sedet ... Kdo ho jeste kryje? A proc? Udavac a informant ma ve vsem stale volnou ruku! Jak dlouho jeste bude verejnost manipulovat a obohacovat se na prodanych soukromych informacich?!

blu55
31. 5. 2014 • 08:53

To vse bylo v "mistrovskem planu"... a to sla s psem, a kosickem! Udajne sprachat sebevrazdu! Jen tak ... Aby to na jeji sebevrazdu vypadalo! A tech dukazu o sebevrazde! Vse pripravene, skoro na objednavku...

blu55
31. 5. 2014 • 08:45

Ze je permanentne Rychtar online, je patrne z komentaru ... Nereagovat, ignorovat, jeho aktivity jsou viditelne ...

blu55
31. 5. 2014 • 08:33

Rychtar mel vse dlouhodobe promyslene! Viz. jeho aktivita ve sledovani Ivety, zaznamy jejich telefonatu, veskera jeho manipulace a "priprava" Ivety na udajnou "sebevrazdu", VRAZDU! Rychtar se sam usvedcuje, jak velky podil na smrti Ivety ma! Uverejneni soukromych Ivetinych hovoru, videozaznamy, jeji soukromy zivot prodavat mediim, to mluvi samo o sobe!!! Byl a je stale dobre pripraveny na svoji "obhajobu" o jeho "nevine"!!! To je psychopat, ktery nema hranici v nicem a stale "kope" kolem sebe! Jeho zlo, msta a nenavist ovladaji jeho mysleni! Obouva se do tech, ktere mel kolem sebe! ;-) Na to, ze se v tolika pripadech stal vinnym, je si velice jisty, ze mu vse prochazi... Jak dlouho jeste bude tento psychopat Rychtar skodit a napadat nevinne osoby?! Artur mu nic neudelal! Arturovi se postaral o matku... Je opravdu az neuveritelne, ze se stale objevuji videozaznamy, fotografie, zaznamy odposlouchane a ' la Rychtar & spol, ktere denne koluji mediema, ktere Rychtar s "chuti" prodava! Jeho ALIBIi na jeho nevinne prokazat! VSE MEL DOPREDU PLANOVANE! POMALOU A JISTOU SNRT IVETY, TOMU SE I VEREJNE PRIZNAVA ZE SVOJI STRANY! TY JEHO DUKAZY A PREDVADECI AKCE, SMUTNEHO A TRUCHLICIHO "VDOVCE"! TEN UZ MEL DAVNO "BRUCET", ABY BYLA PANI BARTOSOVA A ARTUR USETRENY, PSYCHYCKEHO TERORU RYCHTARE, KTERY NEMA JESTE DOST...

arimi
30. 5. 2014 • 12:50

já bych si na nej také stezovala, být paní svatavou, a hodne nahlas a důrazne, tak aby verejnost poslouchala muj soukromý telefonát s dcerou, a kam mi dávají injekce, tak to teda ne, to bych si na toho udavače posvítila, ja vážne nemam slov, vzdyt tohle si on nesmí dovolit, má od paní svatavy souhlas k zverejnení?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.